Joniškėlyje atidaryta kebabinė ant ratų

Baltas furgoniukas ir malonūs, nosį kutenantys, kvapai taps nauja mūsų miesto centrinės aikštės dalimi. Šiandien atsidarė S. Kvedarauskienės įmonei priklausanti kebabinė ant ratų. Visą savaitę dirbsianti užkandinė žada džiuginti gausiu, skaniu ir kokybišku asortimentu. Sau kažką atras ne tik greito maisto mėgėjai. Čia bus prekiaujama ir S. Kvedarauskienės keptais šviežiais duonos gaminiais, įvairiais sausainiais bei pyragais.

Meniu:

Fry kebabas – 7.50 Lt.

Kebabas didelis – 7.50 Lt.

Kebabas mažas – 5.50 Lt.

Virtų bulvių cepelinai – 5-50 Lt.

Gruzdinti koldūnai – 5.50 Lt.

Gruzdinti koldūnai su sūriu – 6.00 Lt.

Bulvytės su 2 dešrelėmis – 5.00 Lt.

Bulvytės su 3 dešrelėmis – 7.00 Lt.

Bulvytės su 4 dešrelėmis – 10.00 Lt.

Bulvytės su daržovėmis mažas – 3.00 Lt.

Bulvytės su daržovėmis didelis – 5,00 Lt.

Žuvies filė su bulvytėmis – 7.50 Lt.

Dešrainis – 3.00 Lt.

Mėsainis – 3.00 Lt.

Čeburekas – 2.00 Lt.

Salotos su kebabu – 5.00 Lt.

Salotos su kumpiu – 6.00 Lt.

Sultinys – 1.00 Lt.

Kava – 1.50 Lt.

Kava su pienu – 2.00 Lt.

Arbata – 0.80 Lt.

Kapučino 1.20 Lt.

Sultys – 1.50 Lt.

Komentuoti su „Facebook “

14 komentarų

  • baisu

    deja deja, baigesi ir joniskelyje sveikos dienos… kebabai, bulvytes fri.. Juk tai nuodas, pripratinsime vaikus prie glutamatu, prasides nutukimai, onkologines ligos,alergijos ir t.t., o musu maziausiesiems gres ne tik tai, bet dar ir hiperaktyvumas. Duok dieve tevams proto, draudziat vaikams valgyti sitoki nesveika maista…

    Atsakyti

  • Regina

    O koks darbo grafikas? Ar visas dienas vienodom valandom dirbs?

    Atsakyti

  • sveikuole

    Apsilankykite http://www.sveikasvaikas.lt ir suzinosite kur slypi kebabo,bulvyciu,desreliu ir kt.vagonelio meniu blogis.Manau,kad vaikams ir paaugliams geriausia butu maitintis mokyklos valgyklos maistu.

    Atsakyti

  • Vietinis

    Skanūs ir net labai tie kebabai, šaunu, kad ir mūsų miestelyje atsirado vieta kur galima užkąsti. Sėkmės Sigute! O pardavėjos visai šaunios, prašom nesikabinėt

    Atsakyti

  • pasipiktines

    Kebabai gal ir neblogi, tik galetu buti ne vegetariski… per daug darzoviu. Ir be to pardavejos neaiskios „kokybes“, nelabai ir norisi is tokiu zmoniu ranku tuos kebabus pirkti…

    Atsakyti

  • Megeja

    As jau ragavau skaniu bulkuciu.Aciu

    Atsakyti

  • Petriuks

    Nu labai sveikitinas dalykas Joniškėlyje,verslo atžvilgiu,kad žmonės bando už kažko užsikabinti.Bet… ar nebus taip,kad nebus norinčių(arba neišgaliujų) to kebabo įpirkti.Ir tas kebabas „karksos“ pagamintas tam vagonėlyje ant ratų kokią savaitę,ir nusipirkęs jį be kirvio malonės,nesukramtysi.

    Atsakyti

  • Brendonas

    Hmmmm…bulvytes su darzovemis????Nera paprastu????:\..
    O kaip suprasti visa savaite?????Tik savaite ar kekviena diena?xD

    Atsakyti

  • Vėjas

    na mes su drauge tai tikrai pasidžiaugsim galimybe Joniškėly nusipirkt kebabą 😀 nuo vieno nenumirsim.
    man taip pat kilo klausimas: kur slypi kebabo blogis? nes pusę jo sudaro daržovės, kita pusė- mėsa, lavašas (blynas 🙂 ), padažas 🙂

    Atsakyti

    • Vėjui – ranitidinas

      Nusipirkit ir valgykit! Ir su drauge, ir su draugu. Tikrai nenumirsit. Ir nuo vieno, ir nuo dešimt.
      Dievaži, nesu jokių namelių priešas. Nei „ant ratų“, nei „su širdele“… Atvirkščiai, noriu, kad Joniškėly verslas klestėtų. Žėkit: yra Rimkevičiaus alus, dabar –Kvedarauskienės užkandėlė… Ir saviems, ir sveteliams!
      Bile litukų būtų!
      Į sveikatą.

      Atsakyti

  • A!

    Na ta kebabinė džiaugsmas vaikams 😀
    Tik nežinau kam Joniškėliui 2 kebabinės?
    nebuvo nė vienos, o dabar…Šast ir bus dvi…. 😀

    Atsakyti

  • sveikuole

    Kas daugiausiai lankys sia kebabine?o gi moksleiviai.Beauganciam organizmui,toks maistas kaip kebabai,mesainiai ir t.t.yra tikras nuodas.Tada kyla klausimai-kodel vaikai pradeda sirgti suaugusiuju ligom,alergijom,onkologinem ligom.Paziurekit kiek mokiniu nelanko kuno kulturos pamoku,del sveikatos.

    Atsakyti

    • omeprazolis

      Jūs, sveikuole, teisi tik 50%! Kodėl? Ogi todėl: iš kur moksleivis šiais sunkmečio laikais ims 7, 50 Lt kažkokiam „fry kebabui“ (garbės žodis, nežinau, kas tai ir kuo tas „fry“ skiriasi nuo „didelio“… kaina ta pati!) arba 10 Lt – „bulvytėm su 4 dešrelėmis“?!?
      Dar klausimėlis a la Jankevičius: kodėl kava su pienu beveik dvigubai brangesnė už kapučino? Kiba ta „kapučino“ iš degintų miežių su cikorija? Ir kuo bulvės skiriasi nuo bulvyčių?
      Paklausinėjau ir jau sotus – nebereikia nė kebabinės…
      O šiaip gi – joniškėliečiai bagoti, jei gali sau leisti maitintis „iš ratų“…

      Atsakyti

Ką apie tai galvoji

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.