Joniškėlyje atidaryta kebabinė ant ratų

Baltas furgoniukas ir malonūs, nosį kutenantys, kvapai taps nauja mūsų miesto centrinės aikštės dalimi. Šiandien atsidarė S. Kvedarauskienės įmonei priklausanti kebabinė ant ratų. Visą savaitę dirbsianti užkandinė žada džiuginti gausiu, skaniu ir kokybišku asortimentu. Sau kažką atras ne tik greito maisto mėgėjai. Čia bus prekiaujama ir S. Kvedarauskienės keptais šviežiais duonos gaminiais, įvairiais sausainiais bei pyragais.

Meniu:

Fry kebabas – 7.50 Lt.

Kebabas didelis – 7.50 Lt.

Kebabas mažas – 5.50 Lt.

Virtų bulvių cepelinai – 5-50 Lt.

Gruzdinti koldūnai – 5.50 Lt.

Gruzdinti koldūnai su sūriu – 6.00 Lt.

Bulvytės su 2 dešrelėmis – 5.00 Lt.

Bulvytės su 3 dešrelėmis – 7.00 Lt.

Bulvytės su 4 dešrelėmis – 10.00 Lt.

Bulvytės su daržovėmis mažas – 3.00 Lt.

Bulvytės su daržovėmis didelis – 5,00 Lt.

Žuvies filė su bulvytėmis – 7.50 Lt.

Dešrainis – 3.00 Lt.

Mėsainis – 3.00 Lt.

Čeburekas – 2.00 Lt.

Salotos su kebabu – 5.00 Lt.

Salotos su kumpiu – 6.00 Lt.

Sultinys – 1.00 Lt.

Kava – 1.50 Lt.

Kava su pienu – 2.00 Lt.

Arbata – 0.80 Lt.

Kapučino 1.20 Lt.

Sultys – 1.50 Lt.

Komentuoti su „Facebook “

14 thoughts on “Joniškėlyje atidaryta kebabinė ant ratų

  1. deja deja, baigesi ir joniskelyje sveikos dienos… kebabai, bulvytes fri.. Juk tai nuodas, pripratinsime vaikus prie glutamatu, prasides nutukimai, onkologines ligos,alergijos ir t.t., o musu maziausiesiems gres ne tik tai, bet dar ir hiperaktyvumas. Duok dieve tevams proto, draudziat vaikams valgyti sitoki nesveika maista…

  2. Skanūs ir net labai tie kebabai, šaunu, kad ir mūsų miestelyje atsirado vieta kur galima užkąsti. Sėkmės Sigute! O pardavėjos visai šaunios, prašom nesikabinėt

  3. Kebabai gal ir neblogi, tik galetu buti ne vegetariski… per daug darzoviu. Ir be to pardavejos neaiskios „kokybes“, nelabai ir norisi is tokiu zmoniu ranku tuos kebabus pirkti…

  4. Nu labai sveikitinas dalykas Joniškėlyje,verslo atžvilgiu,kad žmonės bando už kažko užsikabinti.Bet… ar nebus taip,kad nebus norinčių(arba neišgaliujų) to kebabo įpirkti.Ir tas kebabas „karksos“ pagamintas tam vagonėlyje ant ratų kokią savaitę,ir nusipirkęs jį be kirvio malonės,nesukramtysi.

  5. na mes su drauge tai tikrai pasidžiaugsim galimybe Joniškėly nusipirkt kebabą 😀 nuo vieno nenumirsim.
    man taip pat kilo klausimas: kur slypi kebabo blogis? nes pusę jo sudaro daržovės, kita pusė- mėsa, lavašas (blynas 🙂 ), padažas 🙂

    1. Nusipirkit ir valgykit! Ir su drauge, ir su draugu. Tikrai nenumirsit. Ir nuo vieno, ir nuo dešimt.
      Dievaži, nesu jokių namelių priešas. Nei „ant ratų“, nei „su širdele“… Atvirkščiai, noriu, kad Joniškėly verslas klestėtų. Žėkit: yra Rimkevičiaus alus, dabar –Kvedarauskienės užkandėlė… Ir saviems, ir sveteliams!
      Bile litukų būtų!
      Į sveikatą.

  6. Na ta kebabinė džiaugsmas vaikams 😀
    Tik nežinau kam Joniškėliui 2 kebabinės?
    nebuvo nė vienos, o dabar…Šast ir bus dvi…. 😀

  7. Kas daugiausiai lankys sia kebabine?o gi moksleiviai.Beauganciam organizmui,toks maistas kaip kebabai,mesainiai ir t.t.yra tikras nuodas.Tada kyla klausimai-kodel vaikai pradeda sirgti suaugusiuju ligom,alergijom,onkologinem ligom.Paziurekit kiek mokiniu nelanko kuno kulturos pamoku,del sveikatos.

    1. Jūs, sveikuole, teisi tik 50%! Kodėl? Ogi todėl: iš kur moksleivis šiais sunkmečio laikais ims 7, 50 Lt kažkokiam „fry kebabui“ (garbės žodis, nežinau, kas tai ir kuo tas „fry“ skiriasi nuo „didelio“… kaina ta pati!) arba 10 Lt – „bulvytėm su 4 dešrelėmis“?!?
      Dar klausimėlis a la Jankevičius: kodėl kava su pienu beveik dvigubai brangesnė už kapučino? Kiba ta „kapučino“ iš degintų miežių su cikorija? Ir kuo bulvės skiriasi nuo bulvyčių?
      Paklausinėjau ir jau sotus – nebereikia nė kebabinės…
      O šiaip gi – joniškėliečiai bagoti, jei gali sau leisti maitintis „iš ratų“…

Komentuoti

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamasŽvaigždute pažymėti punktai yra privalomi. *

Norėdami patvirtinti komentarą išspręskite užduotį : Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.