Sluoksniuotas tuno pyragas

Jums reikės:

2 dėžučių tuno konservų savose sultyse,

500g morkų,

200g svogūnų,

1kg  „Mantingos“ bemielės sluoksniuotos tešlos,

žiupsnelio druskos,

aliejaus kepimui,

kiaušinio.

1. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Daržoves nusausinti ir sumaišyti su tunu.

2. Kepimo skardos dugną iškloti sluoksniuota tešla. Ant viršaus uždėti pusę daržovių ir tuno mišinio. Taip sluoksniuoti du kartus, baigiant tešlos sluoksniu.

3. Paskutinį tešlos sluoksnį aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 180°-200°C orkaitėje apie 35 min.

Skanaus!!!

Visada Jūsų:

Laura ir Gretė

http://www.joniskelis.lt/wp-content/uploads/2010/02/DSCN0974-285×300.jpg
Komentuoti su „Facebook “

About the Author: Viktoras Stanislovaitis

Džiaugiuosi galėdamas Jums pasakoti apie didelį mažo Joniškėlio pasaulį. Turite naujienų? Pasidalinkite jomis su visais www.joniskelis.lt skaitytojais. Mūsų elektroninis paštas: joniskelio@gmail.com

You might like

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *