Press "Enter" to skip to content

Pasvalio rajono savivaldybės meras Gintautas Gegužinskas – geriausių merų dešimtuke

Žurnalas „Veidas” jau trečią kartą sudaro ir skelbia geriausių merų reitingą. Pasvalio rajono savivaldybės meras Gintautas Gegužinskas šiame reitinge surinko 78 balus ir užėmė devintą vietą. Geriausius šių metų merus rinko net 180 ekspertų.

Geriausio 2011 metų mero titulas (158 balai) atiteko Ignalinos rajono savivaldybės merui Broniui Ropei, antroji vieta – Radviliškio rajono merui Antanui Čepononiui, trečioji – Šiaulių miesto merui Genadijui Mikšiui, ketvirtoji – Kauno miesto merui Andriui Kupčinskui, penktoji – Vilkaviškio rajono merui Algirdui Bagušinskui, šeštoji – Alytaus rajono merui Algirdui Vrubliauskui, septintoji – Varėnos rajono merui Vidui Mikalauskui, aštuntoji – Panevėžio rajono merui Povilui Žaguniui, dešimtoji – Kėdainių rajono merei Nijolei Naujokienei.

Šaltinis: www.pasvalys.lt

Komentuoti su „Facebook “

4 Comments

  1. Vėjas Vėjas 4 vasario, 2011

    „Rinkikui”:
    O Jums iš tikrųjų įdomu visa tai, ką čia paminėjote, ar tiesiog norite truputį užuominomis pasiskųsti valdžia?
    Nemanau, kad mūsų gerbiami, mylimi ir visokie kitokie politikai čia paskaitinės ir atsakys į Jūsų klausimus 🙂

    • Keista, bet dar daug kas įdomu.Neišskiriant rinkimų technologijų.
      Ir aš nemanau, kad „gerbiami ir mylimi“ paskaitys ir puls atsakyti. Jau vien todėl, kad nemenkai jų daliai iš viso nelengvai duodasi skaitymas ir rašymas… Mes, rinkikai (pardon, rinkėjai), jiems įdomūs ir reikalingi tik iki l o v i o (panašiai kaip kai kuriems jauniems džentelmenams merginos įdomios tik iki l o v o s …).
      Kodėl rašau? Šviesios atminties finansininkas Romualdas Sikorskis (nepainioti su Radoslawu!!) yra sakęs, kad mes, lietuviai, esame veršių tauta. O tauta visada yra verta tokios valdžios, kokia yra pati! Ar „pagavot kampą“? Mano tekste nėra net užuominos „užuominomis pasiskųsti valdžia“.
      Va, ir rašau tam, kad iš 10 perskaičiusių, gal bent vienas pamąstys, ką perskaitė, o tada, žiūrėk, po kokių 10 – 15 metų ir mūsų padangėj papūs nauji vėjai!
      Dėkui, kad atsiliepėt.

  2. rinkikas rinkikas 4 vasario, 2011

    Negaliu nepasidžiaugti šio žmogaus titaniškomis pastangomis tiek mažinant bedarbystę ( 17,8%; iš kiekvieno dešimtuko darbingų – beveik 2 pasvaliečiai „tingi“?!), tiek bekompromisine kova krepšinio aikštelėje!..
    Tačiau niekaip neapleidžia kirbantis netikrumo (ir smalsumo) jausmas – kada jis buvo savimi: ar kai rėždavo komjaunuoliškas prakalbas, ar dabar, kai pramoko žegnotis božinyčioj?..
    Dvilypumas – ne pati tauriausia žmogiškoji savybė…
    P. S. Šnekėta prišnekėta apie tiesioginius merų rinkimus. Net Seime Konstitucijos pataisa siūlyta nustatyti, kad „savivaldybių merus – Lietuvos piliečius, nuolat gyvenančius atitinkamo administracinio vieneto teritorijoje ketveriems metams renka Lietuvos piliečiai ir kiti nuolatiniai administracinio vieneto gyventojai, remdamiesi visuotine, lygia ir tiesiogine rinkimų teise, slaptu balsavimu“. Pusė seimūnų iš TS – LKD partijos balsavo prieš šią pataisą arba susilaikė… Komentarai, tskant, nereikalingi!
    P. P. S. Dėl tų „nuolat gyvenančių“: gal žvilgtelkim į vasario 27 vyksiančių rinkimų TS – LKD kandidatų sąrašą… Ar visi ten suminėti „nuolat gyvena“ Pasvalyje?
    O gal čia tas „prekių ženklas“ – pasvalietiškas alus kaltas?..

  3. Rimantas Rimantas 30 sausio, 2011

    Linkime sėkmės šiuose rinkimuose ir toliau gerinant Pasvalio kraštą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.