Press "Enter" to skip to content

Svečiuose pas Rokiškio dekaną V.V. Cukurą

Pavasariui nespėjus įsibėgėti, mes, kaip ir kiekvienais metais, lekiame aplankyti daugeliui Joniškėlio parapijiečių brangaus žmogaus kun.kan. V.V. Cukuro nesenai atšventusio 65 jubiliejų.. Sekmadienio rytą, susikrovę visus pyragus ir kitas kaimiškas vaišes, dviejomis mašinomis pajudėjome į Rokiškį. Dekanas mus pasitiko su plačia šypsena. Bažnyčioje t sutikome  kun. A. Vogulį, kuris neslėpė džiaugsmo matydamas savo krašto žmones. Per mišias prisijungėme prie neseniai susikūrusio Rokiškio jaunimo chorelio. Nepraleidome progos aplankyti ir Panemunėlio parapiją, kurioje kun. V. Cukuras sekmadieniais laiko mišias. Atlikę šventadienio pareigas, grįžome į kleboniją. Prisiminėme senus laiku, pasivaišinome, atsigavome nuo kasdienės rutinos ir diena kaip mat prabėgo. Nežinau kodėl, bet kiekvienais metais kelionės dieną mus aplanko labai gražus oras. Tikriausiai tai lemia ši graži proga, dėl kurios mes niekada nepamirštame aplankyti Rokiškio – tai kun. V. Cukuro gimtadienis.

Parapijos jaunimas

 

 

Komentuoti su „Facebook “

8 Comments

  1. petras12 petras12 17 balandžio, 2012

    Niekaip nesuprantu. Vilius Cukuras Ir Vilnis Viktoras Cukuras gimines ar tas pats zmogus ar dar kas nors?

    • ROOnaldoo ROOnaldoo 7 spalio, 2013

      teip teip teip teip teipteip teipteip eip

  2. Loreta Loreta 8 gegužės, 2011

    Zinoma,kad meilu buvusiam klebonui,kad jo nepamirsta,aplanko buve parapijieciai…Ka cia kalbet,o dar jaunimas?!Geras ir supratingas buvo kun.Vilius,o ir geram reikia buti grieztu,bet teisingu.Ne kiekvienam taip iseina ganyt pasiklydusias avis…O dar Joniskelio!?

  3. R R 2 balandžio, 2011

    Šaunu, kad jaunimas (kodėl „Džaze tik merginos“?) nepamiršta savojo klebonėlio! Juolab – sukaktuvės „apskritos“!!
    P. S. Irgi norėjau gerbiamą kanauninką pasveikinti, ale Rakiškio svetainė kažkodėl manęs ir mano tekstų „nepriima“… Mosėt, nusidėjau?..
    Ta intencija vis tiek sakau: sveikatos, kanauninke, tvirtos sveikatos!!

  4. P. P. 30 kovo, 2011

    labai džiugu, kad ši graži tradicija tęsiama ir nepamirštama 🙂
    (bet aš visgi pabūsiu bjauri ir paprašysiu ištaisyti klaidas..)

  5. kan. Vilius kan. Vilius 29 kovo, 2011

    Visa tai vyks šeštadienį, balandžio 2 d. Renkamės Autobusų stotyje nuo 8 val., o apie 9 val. prasideda eisena… kun. Vilius

  6. kan. Vilius kan. Vilius 29 kovo, 2011

    Ačiū šaunuolėms, ačiū Jūsų klebonėliui, kad išleido Jus pas buvusį Jūsų kleboną. Kviečiu atvykti į Panevėžio jaunimo centro ir Rokiškio dekanato organizuojamą jaunimo ir buvusio jaunimo Meilės ir Gailestingumo kelią (stilizuotą Kryžiaus Kelią su 14 stočių) – „Ką padarėte vienam iš šitų mažiausiųjų…“. Kryžiaus kelio eisenos metu bus meldžiamasi įvairiomis intencijomis, dalijami lankstinukai su Šv. Rašto tekstais. Užsuksime pas vienišus senelius, sunkiai sergančius žmones, nunešime jiems gerą žodį, supratimą ir lauktuves. Plačiau žr. http://www.rokiskioparapija.lt/ Jūsų buvęs klebonas kun. Vilius

  7. My:) My:) 29 kovo, 2011

    Šiokia tokia klaidelė. Tas miestelis Panemunėlis, o ne Panemunis:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.