Press "Enter" to skip to content

Švobiškio pradinėje mokykloje susitikimas su policijos pareigūnais ir policijos bičiuliu Amsiu

Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijoje šią savaitę, kaip ir visose mokyklose, vyksta akcija „Savaitė be patyčių“. Vykdant šią gražią akciją, 2011 m. kovo 23 d., Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos Švobiškio skyriuje vyko susitikimas su policijos pareigūnais ir vaikų pamėgtu ir laukiamu policijos bičiuliu Amsiu.

Susitikimo metu socialinė pedagogė Vilma Titienė vaikams paaiškino kas tai yra patyčios, kaip jų vengti, pristatė vykdomą akciją, kurios metu kiekvienai dienai skirta spalva ir geras poelgis, šiandieną buvo pasirinkta raudona spalva ir paskelbta šypsenėles diena. Socialinė pedagogė moksleiviams padovanojo po raudoną šypsenėlę.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus specialistė Aušra Beltienė vaikams priminė saugaus eismo taisykles, dviračių, riedučių naudojimą ir atšvaitų naudą. Vaikams buvo parodytas policijos bičiulio Amsio mokomasis filmas.

Po filmo vaikus aplankė ir pats policijos bičiulis Amsis, kuris pasveikino mažuosius moksleivius, o su norinčiais ir nusifotografavo.

Policijos pareigūnai vaikams parodė specialiąsias priemones naudojamas tarnyboje, antrankius, guminę lazdą, neperšaunamą liemenę, šalmą ir skydą, o lauke specialųjį automobilį. Pareigūnai visiems moksleiviams įteikė atmintinę vaikams, kuriose įrašytos pagrindinės saugumo taisyklės.

Atsisveikindami pareigūnai vaikams palinkėjo, kad visus mokslo metus būtų draugiški vieni kitiems ir draugautų be patyčių.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariato informacija

 

 

Komentuoti su „Facebook “

2 Comments

  1. Domantas Dilys Domantas Dilys 9 rugsėjo, 2018

    Ir Kai Mes Buvome Darželinukai Ir Į Joniškėlio Vaikų Darželi Linelis Irgi Buvo Atvažiaves Šuniukas Amsis 🙂😉🙂😉

  2. Ding Ding 29 kovo, 2011

    Švobiškio pradinė, o ne pagrindinė mokykla.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.