Press "Enter" to skip to content

„Kuriu žmonėms” – naujas gimnazistų kūrybos almanachas.

Gabrielės Petkevičaitės-Bitės 150-ojo gimtadienio proga Joniškėlio gimnazijos mokytoja Laisvutė Razmienė išleido knygelę „Kuriu žmonėms“. Tai jau trečias mokyklos leidinys kuriame surinkti geriausi jaunųjų literatų bei dailininkų darbai.

Leidinio įžangoje rašoma:

„Čia įvairiausiomis spalvomis, technikomis sumirga mokinių dailės darbeliai, atgyja jaunųjų literatų sukurtų kūrinių žodžiai…

Nors ir sparčiai keičiasi mokinių kartos, tačiau vaikų kūrybingumas neblėsta, net auga! Meninė kūryba teikia džiaugsmą kūrėjui. Ji praturtina asmenybę, puošia gyvenimą , deda pagrindus mokinio ateičiai. KURIU ŽMONĖMS – tai puiki galimybė moksleiviui įamžinti savo darbą, o jo rezultatais pasidžiaugti ne tik su mokytoja ar klasės draugais, bet ir su tėveliais, mokyklos bendruomene. Knygutė gali pasiekti ir Lietuvoje ar užsienyje gyvenančius žmones!

Ši dailės ir literatūros sintezė puikiai atskleidžia, jog tarp meno šakų nėra sienų. KURIU ŽMONĖMS – tai pavyzdys moksleiviams, tėveliams ir mokytojams, kad tas pačias temas įkūnyti pajėgūs ir potėpiai, ir žodžiai, ir vaidyba.

Turėdami tokį puikų darbštumo pavyzdį – Gabrielę Petkevičaitę-Bitę, ir mes neleidžiame sau apsnūsti, o dirbame, kuriame, ieškome savo vietos meno pasaulyje. O atradimais  su jumis dalijamės šioje KURIU ŽMONĖMS 2011 knygelėje!

 

Atsisiųsti knygelę „Kuriu žmonėms“ galite paspaudę ant šios nuorodos.

 

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.