Press "Enter" to skip to content

Išrinktas geriausias rajono artojas

Gegužės 19 d. Pasvalio rajono savivaldybės administracijos Žemės ūkio skyriaus, kartu su VšĮ LŽŪKT Pasvalio rajono biuru ir Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokykla Stačiūnų kaime Joniškėlio seniūnijoje buvo organizuotos rajoninės artojų varžybos. Artojų varžybose dalyvavo 8 artojai, iš jų – net 5 Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos moksleiviai. Visi dalyviai arė paprastaisiais plūgais, traukiamais ratinių traktorių.

Linksmai nusiteikusio profesoriaus P. Vasinausko personažą įkūnijusio vaškiečio Mindaugo Garalevičiaus paskatinti sėkmės vardan į kišenę įsipilti saują žemių, varžybų dalyviai pradėjo varžybas, o po daugiau kaip dviejų valandų Agrarinių mokslų daktaro Antano Satkaus vadovaujama keturių vyriausiųjų teisėjų komisija išrinko ir paskelbė nugalėtojus.

Pirmąją vietą ir geriausiojo rajono artojo titulą iškovojo Vilius Tinteris, dirbantis Lietuvos agrarinių ir miškų mokslo centro Joniškėlio bandymų stotyje. Viena dešimtąja balo jam nusileido ir antrą vietą užėmė Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos pirmakursis Tadas Pakalnis. Trečiasis liko taip pat Joniškėlio Igno karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos pirmakursis Jonas Guobužas. Nugalėtojai ir kiti varžybų dalyviai apdovanoti rėmėjų prizais.

Artojų varžybų dalyviai

Šaltinis: www.pasvalys.lt

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Kadi Kadi 7 birželio, 2011

    A nuotraukų daugiau nebus ?

    Hmmm, – respects’ joniškėliečiams nukovusiems visas pirmas vietas 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.