Press "Enter" to skip to content

Stebėjo karate čempionatą

Balandžio 15-16 d. Vilniuje Siemens arenoje įvyko Europos karate kyokushin suaugusiųjų (vyrų ir moterų) bei jaunių (16-17 m.) čempionatai. Į Vilnių atvyko apie 700 svečių: treneriai, teisėjai, nacionalinių federacijų atstovai. Sostinėje dvi dienas Europos karate organizacija (EKO) rengė komitetų posėdžius, EKO generalinę asamblėją. Europos karate čempionate dalyvaus rekordinis sportininkų skaičius: 368 iš 32 šalių. Čempionatas buvo paskutinis jėgų patikrinimas ir atranka į kas 4 metai Japonijoje, Tokijuje rengiamą 10-ąjį absoliutų pasaulio karate čempionatą.

Šio renginio pažiūrėti vyko ir mokiniai iš Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės – Bitės gimnazijos karate kyokushin klubo. Jie stebėjo pusfinalių bei finalų kovas, dalyvavo atydarymo ceremonijoje ir atliko „100 kyu“.

Čempionate ypatingai gerai pasirodė lietuviai: moterų grupėje visose svorio karegorijose čempionėmis tapo lietuvės, vyrų grupėje daugiausia prizinių vietų taip pat iškovojo lietuviai.

Mokiniai susižavėję Lietuvos karate kyokushin sportininkais žadėjo dar uoliau treniruotis ir pasiekti tokias pat aukštumas.

Trenerio asistentas Gintaras Kazilionis

Tel.8 685 71040

 

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.