Rudeninis receptas kuriuo su mūsų skaitytojais dalinasi Darija Maslenikovienė.
1.Reikia:
3kg virtų burokėlių
0,5kg. svogūnų
0,5kg paprikų
2.Marinatui reikia:
1stiklinės cukraus
1stiklinės aliejaus
1stiklinės vandens
0,5 stiklinės 9% acto
1šaukšto su kaupu druskos.
3.Svogūnus nulupam ir supjaustom kubeliais.
4. Paprikai išimame sėklas irgi supjaustom kubeliais.
5. Burokėlius pjaustome šiaudeliais.
6. Į puodą supilame visus marinatui skirtus produktus ir užverdame. Sudedame svogūnus ir 5 min. verdame.
7. Po to dedame papriką. Taip pat paverdame 5min.
8. Sudedame burokėlius ir užviriname.
9. Užvirusią mišrainę išpilstome į stiklainiukus.
Labai skani mišraine
Visada darydavau su morkom, tačiau jų neturėjau. Tai nusprendžiau pagal šį receptuką gaminti.
Klausimas. 0.5kg. Paprikų jau be sėklų ar cielų
Svertos buvo nedarinėtos paprikos. Jei ir daugiau įdėsit, blogiau nebus ☺
labai skanu.likau patenkinta siuo receptu ir ateiti pagal ji darysiu.aciuuuu
Labai skanu!!!Siulau isbandyti kiekvienai,tikrai liksit ivertintos!!!
Labai skanus receptas 🙂
Prašooooooommmm… 😀 Skanaus 🙂
Kaip tik neseniai pasidariau, labai skanu.AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ 🙂