Burokėlių mišrainė su paprika

Rudeninis receptas kuriuo su mūsų skaitytojais dalinasi Darija Maslenikovienė.

1.Reikia:
3kg virtų burokėlių
0,5kg. svogūnų
0,5kg paprikų

2.Marinatui reikia:
1stiklinės cukraus
1stiklinės aliejaus
1stiklinės vandens
0,5 stiklinės 9% acto
1šaukšto su kaupu druskos.




3.Svogūnus nulupam ir supjaustom kubeliais.

4. Paprikai išimame sėklas irgi supjaustom kubeliais.

5. Burokėlius pjaustome šiaudeliais.

6. Į puodą supilame visus marinatui skirtus produktus ir užverdame. Sudedame svogūnus ir 5 min. verdame.


7. Po to dedame papriką. Taip pat paverdame 5min.


8. Sudedame burokėlius ir užviriname.

9. Užvirusią mišrainę išpilstome į stiklainiukus.

Komentuoti su „Facebook “

7 Comments

Ką apie tai galvoji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.