Press "Enter" to skip to content

Burokėlių mišrainė su paprika

Rudeninis receptas kuriuo su mūsų skaitytojais dalinasi Darija Maslenikovienė.

1.Reikia:
3kg virtų burokėlių
0,5kg. svogūnų
0,5kg paprikų

2.Marinatui reikia:
1stiklinės cukraus
1stiklinės aliejaus
1stiklinės vandens
0,5 stiklinės 9% acto
1šaukšto su kaupu druskos.




3.Svogūnus nulupam ir supjaustom kubeliais.

4. Paprikai išimame sėklas irgi supjaustom kubeliais.

5. Burokėlius pjaustome šiaudeliais.

6. Į puodą supilame visus marinatui skirtus produktus ir užverdame. Sudedame svogūnus ir 5 min. verdame.


7. Po to dedame papriką. Taip pat paverdame 5min.


8. Sudedame burokėlius ir užviriname.

9. Užvirusią mišrainę išpilstome į stiklainiukus.

Komentuoti su „Facebook “

9 Comments

  1. Babule Babule 8 rugsėjo, 2022

    Labai skani mišraine

  2. Rasa Rasa 3 balandžio, 2020

    Visada darydavau su morkom, tačiau jų neturėjau. Tai nusprendžiau pagal šį receptuką gaminti.

  3. Vida Vida 17 lapkričio, 2016

    Klausimas. 0.5kg. Paprikų jau be sėklų ar cielų

    • Darija Darija 20 lapkričio, 2016

      Svertos buvo nedarinėtos paprikos. Jei ir daugiau įdėsit, blogiau nebus ☺

  4. lina lina 28 lapkričio, 2015

    labai skanu.likau patenkinta siuo receptu ir ateiti pagal ji darysiu.aciuuuu

  5. ASTA ASTA 21 spalio, 2015

    Labai skanu!!!Siulau isbandyti kiekvienai,tikrai liksit ivertintos!!!

  6. Agne Agne 6 spalio, 2015

    Labai skanus receptas 🙂

  7. Darija Darija 5 lapkričio, 2011

    Prašooooooommmm… 😀 Skanaus 🙂

  8. Dusyte Dusyte 3 lapkričio, 2011

    Kaip tik neseniai pasidariau, labai skanu.AČIŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪŪ 🙂

Komentuoti: Rasa Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.