Sudėtinės dalys:
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Cukrus, 1 stiklinė
- Medus, 1 stiklinė
- Aliejus
Gaminimas:
Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą.
Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 – 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
Paprasta, greita ir skanu!
Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 – 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
Paprasta, greita ir skanu!
Šaltinis:
Komentuoti su „Facebook “
Be First to Comment