Press "Enter" to skip to content

Lietuvos gražuolės titulas Erikai – tik viena iš daugelio svajonių

www.pasvaliokrastas.lt interviu su pretendente į Mis Lietuva 2012 karūną Erika Jusyte.

– Kas turėjo didžiausios įtakos apsisprendimui dalyvauti konkurse „Mis Lietuva 2012“?

– Daugiausia įtakos turėjo noras kažką naujo išmėginti. Kelionė į atranką įvyko ekspromtu. Kai sulaukiau skambučio iš organizatorių, pasakiau, kad nedalyvausiu atrankoje, bet pasikalbėjusi su mama, pamaniau: kodėl gi nepabandžius? Juk nieko neprarasiu. Reikia iš gyvenimo imti viską, ką jis duoda. Tad su šia mintimi per valandą susiruošiau ir išvažiavau. Rezultatas – patekau į konkurso finalą ir už tai turiu dėkoti tik mamai.

– Kaip manai, kas svarbiau žmoguje – fizinis ar dvasinis grožis?

Svarbiausia – pusiausvyra tarp fizinio ir dvasinio grožio. Jie, mano manymu, neatsiejami vienas nuo kito. Mergina gali atrodyti nepriekaištingai, tačiau jei vos tik pradėjus kalbėti pastebimas žmogaus siauras, paviršutiniškas suvokimas apie gyvenimą, fizinis grožis tiesiog nublanksta, nes atsiskleidžia žmogaus tuštybė, žemas intelektas, blogos manieros. O jei panelė yra protinga, miela, gero būdo, ji bet ką gali pakerėti net ir neatrodydama kaip modelis.

– Kokie Tavo pomėgiai?

– Pomėgių turiu nemažai, bet laiko jiems – labai mažai. Dabar pradėjau lankyti pramoginių šokių pamokas, ką jau seniai troškau daryti. Taip pat man patinka keliauti, leisti laiką gamtoje su draugais. Nors dabar būtų gerai pasimėgauti ramybe, nes jos man trūksta, bet vis dėlto džiaugiuosi, kad mano grafikas įtemptas, nes tai įneša daug naujovių į gyvenimą.

Nuotrauka iš Erikos Jusytės Facebook profilio

– Kokios Tavo svajonės, tikslai, siekiai?

– Aš esu svajotoja, turiu ir mažų, ir didelių, ir įgyvendinamų, ir neįmanomų svajonių, pradedant nuo mažiausių, pavyzdžiui, kažką nusipirkti, kažkur išvažiuoti, susipažinti su kitokia nei mūsų kultūra, išmokti gerai šokti pramoginius šokius, tai pat norėčiau išmokti groti gitara, ir neįgyvendinamų,  bent jau dabar, tačiau jų neatskleisiu. Ką galiu paminėti, tai šį pavasarį įgyvendinsiu vieną savo svajonę – šoksiu su parašiutu J. O dabartiniai siekiai yra elementarūs: baigti universitetą, susirasti gerą darbą, susikurti šeimą, pakeliauti po pasaulį ir išbandyti daug įvairiausių potyrių.

– Koks mėgstamiausias posakis?

– Posakių žinau nemažai ir mėgstu jais vadovautis. Vienas iš jų – „Nesigailėk to, ką padarei, o gailėkis to, ko nepadarei.“  Įprasminus šią mintį, priverti save drąsiai žengti į priekį. Kai yra galimybė, reikia ja pasinaudoti, nes tu nežinai, ką ji gali suteikti. O drąsos, ryžto trūkumas dažnai, manau, tiek mane, tiek kitus sulaiko nuo naujų potyrių, todėl tik priėmę iššūkius, sužinome jų reikšmę ir arba gauname naudos, arba pasimokome, ko nevertėtų daryti.

– Tavo vertybės?

– Didžiausia vertybė man yra šeima, ji visa ko pagrindas. Taip pat svarbi draugystė, meilė, pagarba kitiems, bendravimas, supratingumas, veržlumas.

– Kaip jaustumeis, jei laimėtum Lietuvos gražuolės karūną?

– Hmm… Nežinau net kiek laiko turėtų praeiti, kol suvokčiau, kad tikrai laimėjau, aišku, neslėpsiu, jausčiausi pakylėta. Toks pripažinimas atvertų daug kelių ir galimybių, gyvenimą nudažytų įvairiausiomis spalvomis.

– Ko palinkėtum savo konkurentėms konkurse?

– To, ko labiausiai reikia panelėms: stiprybės, ištvermės, nepasiduoti piktiems komentatorių liežuviams, nepervargti per repeticijas ir visada šypsotis. Šypsena gyvenimą daro lengvesnį ir kitiems praskaidrina nuotaikas.

– Kokią save matai po 10, 20 metų?

– Dabar labai sunku save įsivaizduoti… Gyvenimas nenuspėjamas, 10-20 metų – tai labai ilgas laiko tarpas. Bet svarbiausias ir didžiausias noras – tai turėti darnią ir gražią savo šeimą bei daugybę šaunių, beprotiškų prisiminimų iš savo jaunų dienų.

– Dėkui, Erika. Linkime visų Tavo svajonių išsipildymo! 

Šaltinis:

Komentuoti su „Facebook “

2 Comments

  1. sgakademija.lt sgakademija.lt 29 gegužės, 2022

    na tikrai labai graži, matosi, kad save labai prižiūri. manau būtų gabi darbui su grožiu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.