Press "Enter" to skip to content

Iš kovo mėnesio policijos suvestinės

Kovo 10 d.  gautas J. A., gyv. Pasvalio r., Joniškėlio mstl., pareiškimas, kad 2012-03-10 apie 15 val. 30 min. savo namuose po išgertuvių su pažįstamais vyrais pasigedo mobilaus ryšio telefono Samsung Galaxy Mini. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Kovo 15 d. gautas Pasvalio r., Gustonių k., gyventojos D. G., pareiškimas, kad 2012-03-14 kartu gyvenantis D. K., namuose sudavė porą smūgių į veidą, grasino nužudyti. Įvykis tiriamas.

Kovo 26 d. gautas Pasvalio r., Meškalaukio k., gyventojo L. M., pareiškimas, kad 2012 m. kovo mėn. pradžioje iš namų išėjo jo sesuo K. M., ir negrįžta į namus. Įvykis tiriamas.

 Kovo 26 d. gautas Pasvalio r. Joniškėlio mst., gyventojos V. M., pareiškimas, kad 2012-03-26 apie 14 val. atvykusi į Pasvalio r., Sodelių k., motinai priklausančius namus, pastebėjo, kad yra sugadintos tvarto, malkinės, lauko virtuvės ir garažo durų spynos ir iš ten pavogti įvairūs ūkiniai daiktai. Nuostolis 559 Lt. Įvykis tiriamas.

Kovo 27 d. gautas Panevėžio AVPK Pasvalio r. PK Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjos pranešimas, kad 2012-03-27 Pasvalio r., Joniškėlio mstl., savo namuose rastas R. S., lavonas be išorinių smurto žymių. Įvykis tiriamas.

ŠALTINIS: Pasvalio PK

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.