Press "Enter" to skip to content

Sveikiname Violetą Veličkienę

Garbingo jubiliejaus proga sveikiname Joniškėlio kraštiečių klubo prezidentę Violetą Veličkienę. Šią  džiugią Jums dieną norisi kalbėti ne garsių žmonių frazėmis, o paprasta, kasdiene kalba. Tokia pačia paprasta ir nuoširdžia, kokia  nuoširdi esate ir Jūs, Violeta.   Esame tikri, kad Jūsų šviesios atminties Tėveliai galėtų didžiuotis savo dukra, kurios gražus gyvenimo kelias paženklintas prasmingais darbais. Didžiuojamės, galėdami pažinoti žmogų, kuris nepamiršo savo šaknų, kuriam parieiga ir žmogiškas nuoširdumas aukščiau karieros ambicijų.
Tegul Jūsų gyvenimas būna lengvas, tegul nepritrūksta sveikatos ir atkaklumo, lai Aukščiausiojo palaima niekada neapleidžia Jūsų.

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Nuo Migonių piliakalnio... Nuo Migonių piliakalnio... 20 balandžio, 2012

    Jei jau jubiliejus moteriai „garbingas“, leiskit prisijungti prie „uvažonių“: sveikatos, sveikatos ir dar kartą sveikatos! Nepamirškit šiaurietiško vaikščiojimo lazdų! Po Vingio parką! Be tų žibučių – nešu Jums glėbį pamūšio karklų „kačiukų“!
    P.S. Po švenčių baliaus – namuos ir darbe – nepamirškit pakoreguot „baltas Kalėdas“ į Mūšos geltonų purienų šėlsmą! Žydinčių Jūsų šventės garbei! Ir tebūna čia „kariera“ ne prie ko…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.