Press "Enter" to skip to content

Lietuvos Respublikos Seimo rinkimai. Kam atiteks Tavo balsas? (apklausa)

Spalio 14 d. vyks Lietuvos Respublikos Seimo rinkimai. Pasvalio – Panevėžio rinkimų apygardoje varžysis net 12 kandidatų:

 

Vidas ANILIONIS – Partija Tvarka ir teisingumas

Robertas FILISTOVIČIUS – Politinė partija „Sąjunga Taip“

Donatas GOLUBEVAS – Tautininkų sąjunga

Mindaugas LADIGA  – Liberalų ir centro sąjunga

Vytautas LIEPA  – Darbo partija

Antanas MATULAS  –  Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai

Daiva PETRAITIENĖ  – Krikščionių partija

Alfonsas PULOKAS   – Lietuvos socialdemokratų partija

Laima SAKALIENĖ – Demokratinė darbo ir vienybės partija

Rytis SALADŽIUS – „Drąsos kelias“ politinė partija

Romanas Algimantas SEDLICKAS – Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdis

Pranciškus Alfredas ŠLIUŽAS  – Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga

 

Kam atiteks Jūsų balsas?

 

surveys & polls


 

Komentuoti su „Facebook “

3 Comments

  1. Pesimistas Pesimistas 9 spalio, 2012

    LR Seimo rinkimų įstatymo 1 str. teigiama, kad „… Seimo nariai renkami… slaptu balsavimu…“. Tad kodėl Tamstos klausiate, k a m atiteks mano balsas? Nekorektiška, tskant…
    Galiu tik paviešinti, kam niekada NEATITEKS mano balsas: konservatoriams (TS – LKD), socialdemokratams (LSDP), įvairaus plauko šoumenams…
    Iki koktumo atsibodo tie patys nusenę ar senstantys tautos „gelbėtojai“, tupintys Seime keturias penkias kadencijas! Ką GERO padarė Lietuvai visi tie matulai, degutienės, vėsaitės, olekos, juknevičienės, a la valinsko klounai etc.? Seimas tapo intrigų, pajuokos ir „častuškų“ gūžta bei nepopuliariausia Lietuvos instancija… Vyresni dar pamena, kiek anekdotų būdavo pasakojama apie taip vadinamo TSkp ck politinio biuro narius: „išrinkdavo“ juos iki gyvenimo pabaigos, „požyznenno“, kol „soratnikai“ neišnešdavo kulnais į priekį… Ar nepanašėjam į tų laikų „herojus“?!?
    Į rinkimus reikia eiti!! Bet prieš prieidami prie urnos, pagalvokim apie jaunesnius… Kad vėl nereiktų keturis metus graužti alkūnių ir klausytis sostapilės paskalų!
    P. S. O dėl patariamojo referendumo: ką gi, kas tiki senolio, tik kaime „populiaraus“ „žurnalisto“ (beje, buvusio čekisto) skaitomomis pasakomis (ir tai tik besugebančio slebizavoti iš telesuflerio), pritarkim… Vaikų ir anūkų nelaimei…

  2. MIELI RINKEJAI.
    MATAU, KAD YRA RINKEJU NUSPRENDUSIU NEBALSUOTI. NEPADARYKITE KLAIDOS. JUSU BALSAS GALI BUTI PANAUDOTAS TAM KANDIDATUI, UŽ KURI TIKRAI NENORETUMETE BALSUOTI. VISI NEABEJINGI LIETUVOS ATEICIAI PILIECIAI ATEIKITE IR GERAI APGALVOJE VISU KANDIDATU GERAS IR BLOGAS SAVYBES (AR JIE DIRBS JUSU NAUDAI AR TIK SAVO NAUDAI), PABALSUOKITE. JEIGU JUMS KURIS NORS KANDIDATAS IS TOS PARTIJOS NEPATIKS, GALIMA REITINGUOTI T. Y. PATINKANTI KANDIDATA PAKELTI I VIRSU. SAVO NUOMONE PASILIKSIU SAU.
    ATVESKITE I RINKIMUS IR „PASYVIUS” RINKEJUS, KURIE NIEKADA NEBALSUODAVO, – SAVO SUAUGUSIUS VAIKUS, TEVUS, KAIMYNUS, DRAUGUS. KIEKVIENAS BALSAS BUS LABAI SVARBUS.
    Pagarbiai

    • Optimistas Optimistas 7 spalio, 2012

      Balsuosiu už „Drąsos kelio” partiją.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.