Press "Enter" to skip to content

Prieš naudojant prezervatyvą

 

Kiekvieną daiktą reikia naudoti pagal jo paskirtį. Prezervatyvai – ne išimtis. Juos reikia mokėti tinkamai naudoti, todėl prieš lytinį aktą reikia susipažinti su visomis jų naudojimo instrukcijomis. Net ir prezervatyvai netinkamai naudojami gali neapsaugoti nuo gresiamų rizikų. Taigi, ką reikėtų žinoti prieš prezervatyvų naudojimą?

Pirmiausia, mes rekomenduojame naudoti prezervatyvus kiekvieno lytinio akto metu. Svarbiausia yra saugumas, tad kam rizikuoti? Įsigilinę į pasekmes, galime drąsiai sutikti, jog atsarga gėdos nedaro. Nėštumas ir įvairios lytinės ligos yra prezervatyvų nenaudojimo arba netinkamo jų naudojimo padariniai, tad tai dar kartą įrodo, jog jie mūsų sveikatai yra labai svarbūs.

Prieš lytinį aktą įsigykite tinkamo dydžio ir pobūdžio prezervatyvą. Peržvelkite jo naudojimo instrukciją ir susipažinkite su galimais netikėtumais. Sekso metu prezervatyvai gali suplyšti ar nusimauti. Šios priežastys jūsų neapsaugos, o priešingai – tik pablogins situaciją. Tad kodėl prezervatyvai plyšta? Priežasčių yra tikrai nemažai, aptarkime jas.

Daugiausia plyšta nekokybiški prezervatyvai. Klausimų tikriausiai nekyla, juk nekokybiška prekė ilgai netarnauja. Taip pat prezervatyvai gali plyšti, jeigu juos netaisyklingai užsidėsite. Na o sekso metu nesielkite šiurkščiai ir nagais, dantimi ar kitais aštriais daiktais pasistenkite nepažeisti jų paviršiaus. Kai išlaikote šitų saugumo reikalavimų, mėgaukitės seksu, o po jo prilaikydami prezervatyvą ištaukite varpą. Tokiu būdu prezervatyvas nenusimaus, o sėkla neišsilies.

Komentuoti su „Facebook “