Press "Enter" to skip to content

Aleksandro Makejevo koncertas Karpių dvare

Joniškėlio krašto muziejus kviečia visus į muzikinę šventę. Jums muziką, dainas ir dalį savęs dovanos charizmatiškasis Aleksandras Makejevas. Atlikėjas, nevadinantis savęs bardu, o tiesiog dainuojantis jums, pritariant gitarai. Kartais grubus, kartais juokingas, nesergantis žvaigždžių ir populiarumo ligomis, toks jis pasirodys ir jums.

Aleksandras Makejevas muzikinę karjerą pradėjo 1991 metais, dešimt metų grojo įvairiuose projektuose ir grupėse. Nuo 2001 metų groja vienas, per šį laikotarpį išleido net septynis solinius albumus. Taip pat kūrė muziką ir dainas televizijos serialams „Nekviesta meilė“ ir „Garbės kuopa“.  Sukūręs visas savo dainas pats jis padeda ir kitiems atlikėjams: Jurgai Šeidukytei, „69 Danguje“. Pasirodęs ir miuzikle „Žuviaganys“, jame atliko vieną iš pagrindinių vaidmenų. Nepamiršta Aleksandras Makejevas ir mažųjų klausytojų, jiems yra sukūręs muzikinę pasaką „Ešeriukas Valentukas“.

Turbūt visi dar niūnuojame puikias ir truputį ironiškas Aleksandro Makejevo dainas. Visos jos sukurtos apie mus, apie pasaulį, matomą per televizorių ir už lango. Koncerte jūsų laukia geros nuotaikos ir jumoro dozė padabinta gitaros skambesiu ir sodriu vokalu. Visa tai ir dar daugiau jau lapkričio 8 d. dieną, Karpių dvare.  Pradžia 17:30. Bilieto kaina – 10 litų.
Bilietai parduodami prieš koncertą. Informacija telefonu – 8 684 48 554

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.