Press "Enter" to skip to content

Sveikinimai gimtadienio proga – pabėkime tolyn nuo banalių idėjų!

sveikinimaiPripučiamos lėlės, tuzinas rožių, didžiulės piniginės sumos – ar tai vis dar išliko populiaru? Manyčiau, jog taip, tačiau gi toks savitas banalumas yra… Absurdas! Jeigu išsekote idėjų – pataikėte būtent čia – šiame straipsnyje pasistengsime pateikti kuo daugiau unikalių sveikinimų bei dovanų gimtadienio proga. Pradėkime!

Visų pirma, visą straipsnį norėčiau suskirstyti į dvi dalis: dovanos vyrams bei moterims. Pradėkime nuo vyriškosios lyties.. Sveikinimai gimtadienio proga – ne tik betikslis pinigų švaistymas į kairę bei į dešinę, perkant draugams bereikalingus dalykus, tai kas kitą.. Nors ir yra sakoma, jog gyvenime vyras privalo padaryti tris dalykus – užauginti sūnų, pastatyti namą bei pasodinti medį – visi puikiai žino, jog viena iš pirmųjų vyriškųjų meilių yra automobilis. Būtent tai, galėtų būti, puiki, unikali sveikinimo idėja. Tarkime, jūsų mielasis draugas pagaliau atšventė aštuonioliktąjį gimtadienį – deja, tačiau Lietuvoje pinigais nelyja – automobilių teisėms bei pačiai transporto priemonei pinigų reikia – kodėl gi „nesumetus“ jubiliatui bent dalį sumos? Tokių būdu, esu tikras, jog jaunuolis ne tik bus patenkintas, jog draugų pagalba galės įsigyti padoresnį, vyriškesnį automobilį, tačiau ir širdy džiaugsis, kad dovana nebuvo banali ir nenaudinga. Nepaisant to, šiais laikais yra labai populiaru dovanoti pripučiamas lėles – taip, tai yra ganėtinai banalų, jeigu tai bus pateikiama nuobodžiai. Kodėl gi tokia dovana negali būti pateikta su dėže prezervatyvų – juk tai šmaikštu! Tiesą sakant, dovanoti vyrams dovanas yra daug paprasčiau – šie kiek ramiau žiūri į visą tai ir nepriima visko „už gryną pinigą“, kaip sakoma liaudyje.

Ak, tos moterys! Kaip joms sunku įtikti, tiesa? Viena iš populiariausių, paprasčiausių, tačiau, taip pat, ir banaliausių – gėlių įteikimas. Žinoma, kalbant apie aštuonioliktąjį gimtadienį, pamirškime dvi, tris, ar keturias gėles – jų turėtų būti kur kas daugiau. Nepaisant to, gėlių nereikėtų įteikti „Va, imk“ principu. Tegul tokie sveikinimai gimtadienio proga būna pateikti su šmaikščiu, nuoširdžiu tekstuku, kuris priverstų jubiliatės širdį plakti greičiau. Iš tiesų, esu matęs itin mielų, gražių žinučių iš panelių savo draugėms, kad ir „Tu esi mažytis gabalėlis mano gyvenime, tačiau, tuo pačiu, ir tooooks didelis..“ – ne gi tai nėra miela? Tokie sveikinimai gimtadienio proga įsimena ilgam..

Iš tiesų, viliuosi, jog šie patarimai Jums bus naudingi. Svarbiausia, įsiminkite, jog svarbiausia yra dovaną pateikti unikaliai ir iš širdies – viskas kitkas „plauks“ savaime..

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Kaspa Kaspa 28 balandžio, 2021

    Manau, kad bet kokį daiktą galima padovanoti įsimintinai ir ne banaliai, net ir apatinį trikotažą, galima pateikti labai romantiškai ir puošniai, didelėje dėžėje, su saldainiais ir t.t. https://www.vova-lingerie.eu/lt/liemeneles

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.