Press "Enter" to skip to content

Automobilio nuoma ar nuosavas transportas?

car-rentalsKeliaujant laivu į atostogoms pasirinktą šalį kartais labai pravartu kartu į kelionę su savimi pasiimti ir automobilį. Kartais nuosavas automobilis gali būti ir pigesnis sprendimas nei automobilių nuoma svetimoje šalyje. Dažnai turistams norisi patiems savarankiškai apžiūrėti juos dominančius tos šalies objektus, lankytinas vietas, o galbūt gražų ir šiltą vakarą ar popietę tiesiog pabėgti nuo miesto šurmulio ar masinių turistų lankomų vietų ir surasti atokesnį, nuošalų kampelį gamtoje. Dažniausiai nuosavas automobilis kelionėse itin praverčia, jei keliauja visa šeima su mažais vaikais ar asmenimis turinčiais specialiųjų poreikių.

Tačiau kartais keliaujant automobiliu gali pasitaikyti nenumatytų nesklandumų – sugesti jūsų nuosavas automobilis arba dar blogiau – galite patekti į eismo įvykį. Tai gali būti kritinė situacija, kuri gali sugriauti visus jūsų atostogų planus. Siekiant išvengti ilgai planuotų atostogų fiasko, visada prieš keliaunant į svetimą šalį svarbu patikrinti nuosavo automobilio būklę (papildomai pereiti techninę apžiūrą) bei pasidomėti pasirinktos šalies automobilių nuomos kainomis, galimybėmis. Juk visada reikia turėti ir atsarginį atostogų planą, kad nepatirtumėte dar didesnių išlaidų, nusivylimo ir nereikalingo streso, kurio mažiausiai reikia atostogų su šeima metu.

Šiuolaikiniame technologijų pasaulyje, kai beveik kiekviena šeima turi kompiuterį ir internetą, gali lengvai neišėję iš namų peržvelgti užsienio šalių populiariausias automobilių nuomos kainas bei automobilių nuomą teikiančias įmonės. Taip būsite garantuoti, kad net patekus į avariją ar sugedus jūsų automobiliui, galėsite sėkmingai tęsti suplanuotas atostogas su išnuomotu automobiliu. O galbūt planuodami busimų atostogų biudžetą rasite pigesnį sprendimą ir kartu su savimi neimsite savo automobilio. Galbūt automobilio nuoma bus pigesnis ir paprastesnis sprendimas, nei rizikuoti ir kartu gabenti jau tikriausiai nebe naują šeimos automobilį.

Taigi, prieš planuojant ilgesnes atostogas svetimoje šalyje su visa šeima, būtina gerai suplanuoti busimą biudžetą ir nuspręsti ką pasirinkti: nuosavą, galbūt jau ganėtinai dėvėtą, tačiau tikriausiai širdžiai mielą automobilį, ar nuomotis naują, saugų ir šiuolaikišką automobilį iš nuomos punkto.

Komentuoti su „Facebook “

5 Comments

  1. kemi.lt kemi.lt 25 balandžio, 2022

    Jei automobilis reikalingas tik laikinai ar retkarčiais kelionėms, verta nuomotis. Tačiau jei nuolatiniam kasdieniam naudojimui, verčiau turėti savo

  2. Martis Martis 31 spalio, 2020

    Nėra net ką lyginti, kur savas, kur nuomotas.. Su savu žinoma yra tų finansinių atsakomybių, bet esi atsakingas u- savo daiktą , o ne kito. Nes tos nuomos gali dar ir išdurti. Pasitvarkai savo automobiliuką ir ramu https://www.trafic.lt/visos-prekes/akumuliatoriai

  3. naujos-padangos.lt naujos-padangos.lt 30 lapkričio, 2019

    Nuosavas autombilis visuomet geriau, nei nuomotas.. Zinoma kainuoja ji pasitvarkyti, islaikyti, bet tai yra tavo daiktas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.