Press "Enter" to skip to content

Kaip švęsti gimtadienį

gimtadienisGimtadienis – daugumai mūsų yra brangus laikas, kuomet smagiai minime dieną, kurią gimėme. Jaunas ar senas, turtingas ar vargšas – kiekvienas mūsų turi savo gimimo dieną, kurią turime jaustis euforijoje ir džiugesyje.  Gimtadienis – tai laikas, kada rengiame vakarėlį, kviečiame svečius, pučiame balionus, pjaustome tortą ir gauname širdį glostančias dovanas bei žodžius. Gimtadienio šventimas – neatsiejama gimtadienio dalis, todėl žmonės deda visas pastangas, jog gimimo diena įsimintų ilgam.

Gimtadienio dovanos

Gimtadienio dovanos yra meilės, rūpestingumo simbolis. Dovanos parinkimas ir įteikimas yra menas, reikalaujantis intensyvaus mąstymo proceso. Labai svarbu parinkti dovaną, kuri atspindėtų jūsų jausmus žmogui, kurį sveikinate. Jei nesugalvojate dovanoti nieko kito apart gėlių, pagalvokite apie: sieninį laikrodį, žalvarinius Indus, antikvarinę žvakidę, pakabinamas lentynas, medinius dirbinius ar senovinius papuošalus.

Sveikinimai ir atvirukai

Jei negalite pasveikinti žmogaus, esate išvykęs ar sergate – į pagalbą ateis sveikinimai   internetu arba SMS žinutėmis. Tiesiog paieškokite tokių sveikinimų internete arba sugalvokite gražius, šmaikščius žodžius patys, galite pacituoti kokį nors filosofą, norėdami lengviau išreikšti savo jausmus – toks, kad ir trumpas sveikinimas, tikrai praskaidrins gimtuvininko dieną.

Kai žodžiai atrodo lėkšti, o dovanos praradusios savo žavesį – pamėginkite pasikliauti atvirukais. Atvirukų gausybės ragą galite rasti bet kurioje didesnėje parduotuvėje, bet siūlyčiau ieškoti jų knygynuose ar internete – rankų darbo, vienetinių. Geras, unikalus atvirukas atstoja gimtadienio dovaną. Papuoštas gražiu piešiniu, citata, gražiomis mintimis ar nuotrauka – atvirukas paleidžia savo burtus iškart – atnešdamas šypseną gimtuvininko veide.

Gimtadienio vakarėlis

Koks geresnis būdas paminėti gimtadienį nei vakarėlis? Surenkite šaunų vakarėlį, pasinaudodami unikaliomis idėjomis.  Išsiųskite vakarėlio pakvietimus, sugalvokite  kaip įdomiai papuošti namus, kuo sudominti svečius, paruoškite netradicinių patiekalų ar sugalvokite vakarėliui temą: “Holivudo gimtadienio vakarėlis”, “Kazino naktis” arba “Juodųjų kaklairaiščių naktis”.

Jūs pasiekėte dar vieną svarbų gyvenimo etapą. Pasitikite dar vienus nuostabius savo gyvenimo metus puikiai atšvesdami gimtadienį. Tebūnie jūsų diena būna ypatinga, praleiskite ją su mylimais žmonėmis.

 

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.