Press "Enter" to skip to content

Šaudymo iš pneumatinio ginklo varžybos policijos taurei laimėti Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokykloje

saudymas

Siekdami skatinti policijos pareigūnų bendradarbiavimą su jaunimu, į sportinę veiklą įtraukti policijos profilaktinėje įskaitoje ir rizikos grupėje esančius nepilnamečius ir propaguodami valstybingumą, Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariato (toliau – Panevėžio apskr. VPK Pasvalio r. PK) pareigūnai, bendradarbiaudami su Lietuvos šaulių sąjungos Panevėžio 5-osios šaulių rinktinės Pasvalio 7-osios kuopos šauliais, Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokykla ir Pasvalio rajono savivaldybės administracijos Švietimo ir sporto skyriumi, Vasario 16-osios – Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga suorganizavo šaudymo iš pneumatinio ginklo varžybas policijos taurei laimėti. Į renginį buvo pakviesti rajono mokyklų 16–18 metų moksleiviai, jaunieji policijos rėmėjai, jaunieji šauliai ir Panevėžio apygardos probacijos tarnybos skyriaus Pasvalio rajono savivaldybės teritorijoje probuojamieji asmenys.

Renginyje dalyvavo ir dalyvius pasveikino Pasvalio rajono savivaldybės mero pavaduotojas Povilas Balčiūnas, taiklios akies palinkėjo Vida Stokienė, Švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė.

2

Tarpusavyje varžėsi 7 komandos, merginos rungtyniavo individualiai. Komandinėse varžybose pirmąją vietą laimėjo Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos 2-oji komanda (vadovas Sigitas Ilgutis), antroji vieta atiteko Vaškų vidurinės mokyklos komandai (vadovas Egidijus Lungis, trečioji – Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos 1-ajai komandai (vadovas Sigitas Ilgutis). Individualiose vaikinų grupės varžybose nugalėtoju tapo Aisvidas Urbonas (Vaškų vidurinė mokykla), sidabro medalis atiteko Domui Albavičiui (Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės – Bitės gimnazija), bronzos – Andriui Gudoniui (Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokykla). Merginų grupėje geriausiai pasirodė Edvina Baltaragytė iš Joniškėlio, gerokai aplenkusi taip pat prizines vietas užėmusias vaškietę Gabrielę Ožalinskaitę ir kraštietę Agnę Aleknaitę.

Panevėžio apskr. VPK Pasvalio r. PK pareigūnai moksleivius supažindino su policijos pareigūnų naudojamais ginklais ir specialiosiomis priemonėmis, pristatė, papasakojo, kaip ir kada gali būti naudojamos.

Toks Vasario 16-osios – Lietuvos valstybės atkūrimo dienos proga organizuotas renginys – pirmasis Pasvalio rajone. Tikimės, kad šis konkursas taps tradicija, kasmet Lietuvos valstybės atkūrimo dienai skirtas renginys.

Šaltinis: www.pasvalys.lt

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.