Press "Enter" to skip to content

Nuolaidų kortelės

nuolaidų kortelėApsipirkdami prekybos centruose nuolat esame viliojami nuolaidų akcijų. Daugelis jų taikomos su lojalumo kortelėmis, galiojančiomis tik tam tikruose prekybos centruose. Taigi visi didesni prekybos centrai Lietuvoje savo klientams gali pasiūlyti lanksčias nuolaidų sistemas. Tam tikri prekybos centrai nuolaidas pritaiko iš karto. Pavyzdžiui, reikia pirkti prekių už fiksuotą sumą, o suteikiama momentinė nuolaida svyruoja nuo 2 ar 5 procentų. Ši suma atskaitoma nuo pagrindinės prekių sumos, tad jei perkame už 100 ar daugiau litų, sutaupome kelis litus.

Kitų prekybos centrų nuolaidų kortelės veikia kiek kitu principu. Perkant prekių kaupiami taškai, kuriuos vėliau galima iškeisti į norimas prekes, primokant dalį prekių vertės grynaisiais pinigais. Taip pat yra nuolaidų kortelių, kuriose kaupiami pinigai, o vėliau taip pat galima primokėti dalį pinigų sumos. Tačiau visgi populiariausios tos nuolaidų kortelės, kurios galioja ne viename, bet keliuose prekybos taškuose. Pernai sukurta kortelė, generuojanti kelių prekybos centrų nuolaidas. Su šia kortele gauti nuolaidų galima viename populiariausių prekybos centrų, vaistinėje, degalinėje, pramoninių ir statybos prekių parduotuvėje, vieno tinklo kavinėse ir picerijose.

Populiarumu nenusileidžia ir „Laisvalaikio“ kortelė, klientams pažįstama ilgiau nei kelis metus. Paslaugų teikėjai taip išplėtė paslaugų asortimentą, kad nuo šiol su kortele galima ne tik pigiau papietauti, pramogauti, bet ir naudotis grožio industrijos paslaugomis, eiti į kiną, teatrą, spektaklius, pasinaudoti kelionių organizatorių pasiūlymais. Nuolaidos taikomos ir maisto prekėms, gėrimams, kasdienio vartojimo prekėms, kosmetikai, papuošalams, aksesuarams, gėlėms ir daugeliui kitų prekių.

Ne ką mažiau populiarios nuolaidų kortelės, kuriose kartu integruotos ir bankų debetinės ar kreditinės atsiskaitomosios kortelės. Šios kortelės gali būti „pririštos“ prie pagrindinės Jūsų sąskaitos, tad atsiskaityti prekybos vietose tampa dar paprasčiau. Tokiu būdu ne tik sutaupoma vietos piniginėje, bet ir paskatinama jungtis paslaugų tiekėjus ir tapti partneriais, siekiančiais, kad klientai naudotųsi jų teikiamomis paslaugomis ar įsigytų prekių. Taip pat vienos vietoj kelių kortelių turėtojas sutaupo – jam pakanka įsigyti vos vieną kortelę

Komentuoti su „Facebook “