Press "Enter" to skip to content

Paaiškėjo Joniškėlio krašto gyventojų apklausos rezultatai

Vadovaujantis Pasvalio rajono savivaldybės tarybos 2013 m. balandžio 3 d. sprendimu Nr. T1-88 „Dėl Pasvalio rajono savivaldybės administracijos Joniškėlio miesto ir Joniškėlio apylinkių seniūnijų gyventojų apklausos skelbimo, apklausos komisijos sudarymo, Joniškėlio miesto ir Joniškėlio apylinkių seniūnijų gyventojų apklausos tvarkos patvirtinimo“ 2013 m. balandžio 8-17 dienomis Pasvalio rajono savivaldybės administracijos Joniškėlio miesto ir Joniškėlio apylinkių seniūnijų gyvenamosiose teritorijose vyko apklausa. Apklausai buvo pateiktas klausimas „Ar pritariate Pasvalio rajono savivaldybės administracijos Joniškėlio miesto ir Joniškėlio apylinkių seniūnijų sujungimui?“.

Joniškėlio miesto ir Joniškėlio apylinkių seniūnijų vietos gyventojų, turinčių teisę dalyvauti apklausoje, skaičius – 3370. Apklausoje dalyvavo 499 vietos gyventojai, t.y. 14,8 proc. nuo bendro gyventojų, turinčių teisę dalyvauti apklausoje, skaičiaus. Vietos gyventojų, pritarusių seniūnijų sujungimui skaičius – 50, tai sudaro 10,0 proc. nuo dalyvavusiųjų apklausoje skaičiaus. Vietos gyventojų, nepritarusių seniūnijų sujungimui skaičius – 449, tai sudaro 90,0 proc. nuo dalyvavusių apklausoje skaičiaus.

 

Vietos gyventojų apklausos duomenų pasiskirstymas pagal seniūnijas ir gyvenamąsias vietoves.

Šaltinis: www.pasvalys.lt

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Statistinis vienetas iš Stipinų Statistinis vienetas iš Stipinų 29 balandžio, 2013

    Paskelbtas „paaiškinimas“ nelengvas, esu tikras, kad bent jau man nepavyktų įveikti „teksto“ suvokimo egzamino, organizuojamo kasmet švietimo terbelininkų, tarkim, kokioje Pasvalio rajono gimnazijoje…
    Nori nenori prisiminiau Hašeką (apytikriai, bet esmė – ta pati): viešbutis turi 10 aukštų, 100 kambarių ir 6 paradines duris; kuriais metais gimė viešbučio šveicoriaus bobutė? (prašome Hašeko nepainioti su Havelu, kaip tai neseniai darė tūlas „1/3“ valstybinės valdžios, šiandien nelabai įtikinamai vaidinantis Plikį vienoje komercinių TV, beje, įtikinamai kvailinančią žmones…).
    Kita vertus, gal taip ir turi būti: provincija mokosi iš sostapilės! (žr. „patariamojo“ referendumo rezultatus dėl atominės jėgainės statybos…).
    O vis tik, kaip rašo p. Inga Kuraitienė, vieną gražią dieną imkite ir parašykite „kas reikalinga“! Taip, kad visi suprastų!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.