Press "Enter" to skip to content

Turnyras Pasvalio krašto rankinio propagavimui

2013 m. balandžio 14 d. Pasvalio sporto mokyklos bazėje vyks turnyras Pasavalio krašto rankinio propagavimui. Varžybų pradžia 9 valandą.

Maloniai kviečiame.

rankinis

 

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. nenenene nenenene 9 balandžio, 2013

    Pasvalio krašto rankinis?!? Kas čia per žaidimas? Panašus į lietuvišką ripką? Gal žaidėjai (-os) bėgioja po aikštelę, pasirėdę maudimukais? (nereikia šypsotis – tinklinio pasaulyje tokie vėjai sklando…).
    Pamenu, kai po pasaulio jaunimo festivalio Maskvoje 1957 – aisiais šis žaidimas nedrąsiai atėjo ir į Lietuvą, jį kaip ir futbole lošdavo 11 X 11; vėliau įsigalėjo dabar įprastas, salių, 7 X 7. Tai gal tas Pasvalio krašto – koks 8 X 8 ar dar kitoks? (krepšinį lošia gi trys prieš tris ir nieko – aistrų pakanka!).
    Gerai, čia mano sarkazmas, tegu ir nevykęs, ale kad ir turnyro pavadinimas baisiai nevykęs. Būtų sporto funkcionieriai parašę „Turnyras rankinio propagavimui Pasvalio krašte“ ir baigta, visiems suprantama, net man… O dabar kažkoks nonsensas: Pasvalio k r a š t o r a n k i n i o propagavimui… Geriau propaguokite krašto sūrius…
    Dabar – keli malonūs atsiminimai. Mano galva, pirmasis, išvaręs rimtą vagą „propagavime“, tai joniškėlietis treneris Brėdelis! Pasvaliečiai, suprantama, su tuo nesutiks ir choru šauks: Daugiai, Daugiai! Nesiginčysiu: Sigita (Mažeikaitė – Srečen) /beje, ji iš Pumpėnų…/ su savo talentingomis draugėmis – pirmo ryškio žvaigždė, ale kad ir trenerio Brėdelio auklėtiniai, ir Antanukas, ir Virgis, ir dar geras desėtkas joniškėliečių vaikinų – tikrieji krašto rankinio „pranašai“.
    P. S. Kad perskaitę šias nelabai rišlias eilutes nepagalvotų, jog esu tik tuščias sporto pliurpalas, „pasigirsiu“, jog „besirgdamas“ netekau savaitei visų balso stygų, kai mūsų „Žalgirio“ merginos rankininkės prieš daug daug metų Bratislavoje įveikė Leipcigo SK ir pirmą kartą parvežė Lietuvon Europos rankinio taurę!!!
    P. P. S. Balso stygas Bratislavos viešbučio bare tada buvo bandyta pagydyti 12 bokalų čekiško alaus, tačiau nesėkmingai… Bet čia jau kita istorija.
    Ir vis tik nuoširdžiausi palinkėjimai turnyrui Pasvalio krašto rankinio propagavimui…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.