Press "Enter" to skip to content

Joniškėliečiai: Valda Dauknienė

valda

Geroji ir linksmoji bibliotekos siela. Žmogus šalia kurio gera.  Bibliotekininkė kuri visada padės, patars, padrąsins. Valda Dauknienė.

Gimusi Zarasų krašte, augusi Rokiškio žemėse, Valda svajojo mokytis anuometinėj  Panevėžio J. Švedo pedagoginėj muzikos mokykloj ir tapti vaikų darželio auklėtoja. Tačiau suabejojo savo jėgomis ir  įstojo į tuometinę Rokiškio Kultūros mokyklą – bibliotekininkystės specialybę. Nuo mažų dienų labai mėgo skaityti knygas ir ši specialybė buvo antroj vietoj. Baigus mokslus 1979 metais buvo paskirta į Joniškėlio biblioteką kurioje jau dirba 34 metus. Laisvalaikiu mėgsta  skaityti knygas, pailsėti prie televizoriaus. Ir žinoma – muzika…  Ji Valdą lydi nuo pat mažų dienų ir šiandien ji viena aktyviausių vietos saviveiklinių ansamblių dalyvė.

– „Joniškėlis man jau kaip savas, viskas čia miela ir brangu: ir namai, ir medžiai, ir netgi pasitaikančios  šiukšlės… kitur savęs jau nebeįsivaizduoju. Myliu šį miestelį, todėl linkiu jam ir toliau gražėti ir augti. Augti ir žydėti ne tik gėlių žiedais, bet ir gražiais darbais, įdomiais, miestelį mylinčiais  žmonėmis,“- sako geroji bibliotekininkė, joniškėlietė Valda Dauknienė.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.