Naminiai bulvių traškučiai

naminiai bulviu traskuciai

3 didelės bulvės
Truputi aliejaus
Druska/pipirai
Krapai
Padažui: 4 v.š. nat.jogurto, 3 skiltelės česnako, truputi krapų, mėsos prieskonių
Bulves supjaustome smulkiais griežinėliais ir sudedame į skardą, apšlakstome aliejumi, pabasrtome druska, pipirais ir krapais. Kepame orkaitėje 230C temp., 10-15min.
Kol kepa bulvės, pasigaminame padažą iš duotų ingridientų.
Skanaus 🙂

Receptą pristato :

susi-edgaras

 

Komentuoti su „Facebook “

Apie autorių: Viktoras Stanislovaitis

Džiaugiuosi galėdamas Jums pasakoti apie didelį mažo Joniškėlio pasaulį. Turite naujienų? Pasidalinkite jomis su visais www.joniskelis.lt skaitytojais. Mūsų elektroninis paštas: joniskelio@gmail.com

Panašūs straipsniai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.