Pyragėliai su varške ir pomidorais

apkepele
Pakelis sluoksniuotos bemielės tešlos
200 g varškės
2 kiaušiniai
0.5 a.š. kmynų
0.5 a.š. raudonėlio
0.5 a.š. krapų
Druskos/pipirų
1-2 pomidorų
Baziliko pabarstymui
Tešlą dedame į skardą ant kepimo popieriaus. Sumaišome varškę, kiaušinius, krapus, kmynus, raudonėlį druską ir pipirus. Gautą masę tepame ant tešlos, uždedame riekelėmis pjaustytą pomidorą, pabarstome baziliko ir dedame kepti. Kepame 200C temp, 15-20 minučių.
P.s. Jei trūksta mėsos, prieš kepant uždėkit peperoni dešros, tikrai tiks ir bus labai gardu 🙂

Receptą pristato :

susi-edgaras

Komentuoti su „Facebook “

About the Author: Viktoras Stanislovaitis

Džiaugiuosi galėdamas Jums pasakoti apie didelį mažo Joniškėlio pasaulį. Turite naujienų? Pasidalinkite jomis su visais www.joniskelis.lt skaitytojais. Mūsų elektroninis paštas: joniskelio@gmail.com

You might like

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *