Daržovių ir perlinių kruopų mišrainė

rsz_dscf7393
1 kg agurkų,
1 kg pomidorų,
1 kg svogūnų,
1 kg morkų,
1 kg perlinių kruopų,
0,6 l aliejaus,
0,5 stiklinės acto,
100 g druskos,
300 g cukraus,
prieskonių.
Perlines kruopas išvirti iš anksto. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir apkepti aliejuje. Svogūnus, pomidorus, agurkus smulkiai supjaustyti. Visas daržoves pavirti, kol suminkštės (apie 15 min), įdėti kruopas, prieskonius, likusius produktus ir dar pavirti apie 15-20 min. Sukrėsti  į stiklainius ir užsukti.
Išeiga – 6,5 litro.
Dėkojame Vaidai Norvaišienei už receptą!
Komentuoti su „Facebook “

You May Also Like

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *