Press "Enter" to skip to content

Spurgos

spurgos

Tešlai:

0,5 kg varškės,

3-4 kiaušiniai,
1 arb. šaukštelis sodos (nugesinti actu),
1 stiklinė cukraus,
miltų,
aliejaus virimui, cukraus pudros pabarstymui.
Kiaušinius su cukrumi gerai išsukti, sudėti varškę, sodą, vėl gerai išsukti. Tada berti po truputį miltus ir išminkyti, kol nebelips prie rankų. Formuoti kukuliukus ir virti įkaitintame aliejuje, kol apskrus (virdamos pačios apsiverčia). Išgriebus dėti į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų riebalai, paskui pabarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
Dėkojame Vaidai Norvaišienei už receptą!
Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.