Press "Enter" to skip to content

Kiek laiko truks, kol gausite vairuotojo teises?

Vairavimo mokykla VilniujeSvarstote, ar šiais laikais lengva gauti vairuotojo teises? Anksčiau jas būdavo gana lengva gauti, tačiau tai nebuvo į gera – kelyje atsirado daug nelabai atsakingai besielgiančių vairuotojų, todėl verta atkreipti dėmesį į šį klausimą ir suprasti, jog vairavimo mokykla Vilniuje turi jus paruošti ne tik Regitros valstybiniams vairavimo egzaminams, tačiau ir ilgalaikiam ir atsakingam vairavimui.

Teorinis kursas truks iki dviejų mėnesių

Daugelis vairavimo mokyklų siūlo apie 40 akademinių valandų teorinį kursą, kuris iš viso trunka apie du mėnesius. Kartais, tos paskaitos būna „sutalpinamos“ ir į vieną mėnesį, jeigu mokinių grupė išreiškia tokį norą. Kad ir kaip bebūtų, daugelis žmonių renkasi dviejų arba pusantro mėnesio paskaitų kursą, kadangi reikia tinkamai pasiruošti atsiskaitymams, kitaip bus sunku užbaigti vairavimo mokyklą. Nors vairavimo mokykla Vilniuje jums siūlo iš tiesų nuostabias mokymosi sąlygas, tačiau reikia suprasti, kad ir kiekvienas mokinys turi įdėti nemažai pastangų, kad išmoktų ne tik puikiai vairuoti, tačiau ir paisyti kelių eismo ženklų.

Po teorinio kurso, jūs turėsite galimybę praktikuotis ir vairavimo mokyklos kompiuterių klasėje – čia galėsite spręsti teorinių testų bilietus, kurie yra labai panašūs į tai, ką pamatysite atėję į Regitros teorinį egzaminą – klausimai yra beveik identiški, tad jeigu gerai išmoksite šiuos bilietus, turėtumėte nesunkiai įveikti ir Regitros teorinį egzaminą.

Kuomet įgausite pasitikėjimo savimi ir išbandysite egzaminą vairavimo mokykloje, turėsite pereiti prie praktikos – savo mokyklos vairavimo instruktoriui turėsite būtinai parodyti, ko išmokote prie vairo, o gavę jo palaiminimą, galėsite užsiregistruoti teoriniam ir praktiniam egzaminui Regitroje.

Galimybė išsilaikyti teises eksternu

Žinoma, kaip ir daug kur, taip ir vairavimo mokykloje – yra specialių variantų tiems žmonėms, kurie labai skuba. Dabar atsirado galimybė išlaikyti teorinius ir praktinius mokyklinius egzaminus eksternu, tačiau reikia prisiminti ir tai, jog toks mokymosi būdas labiau tinka tiems, kurie geba savarankiškai išstudijuoti KET taisykles ir jau turi tam tikros patirties – pradedant nuo nulio, greitas eksternas nėra pats geriausias variantas, kadangi kiekvienas naujas vairuotojas turi pereiti ne tik teorinį kursą, tačiau taip pat ir praktiškai išbandyti savo jėgas važinėjantis su instruktoriumi, taip pat pereiti ir psichologinį kursą.

Taigi, jeigu turite pakankamai tam laiko, galite jau dabar užsiregistruoti į vairavimo mokyklą Vilniuje telefonu arba per internetą – jus šiltai sutiks ir parodys, kaip tapti atsakingu ir puikiu vairuotoju.

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. antifrizo bakelis antifrizo bakelis 27 balandžio, 2022

    Laikas nuo kursų pradžios iki vairuotojo pažymėjimo gavimo labai individualus ir priklauso nuo žmogaus gebėjimo orientuotis, priimti greitus sprendimus ir valdyti stresą, nes tai dažnam pakiša koją. Man patinka, kad kursų metu papasakoja ir apie paprastesnius gedimus, o ne tik moko kelio ženklus

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.