Vištiena kinietiškai (saldi)

vista

1 kg vištienos blauzdelių
100 g krakmolo
9 v.š. sojos padažo
5 v.š. acto
5 v.š. cukraus
2 a.š. tarkuoto imbiero
Kelių griežinėlių agurko
Vištienos blauzdeles išverdame. Pasiruošiame marinatą : 5 v.š. sojos padažo, 3 v.š. acto, 2 v.š. cukraus, 1v.š. imbiero. Visus ingridientus sumaišome ir gautame padaže marinuojame išvirtą vištieną kelias valandas.
Vištienai išsimarinavus įberiame šiek tiek krakmolo, kad padengtų mėsą. Blauzdeles apkepiname keptuvėje.
Kitoje keptuvėje pasiruošiame padažą: 4 v.š. sojos padažo, 2 v.š. acto, 3 v.š. cukraus, 1 a.š. imbiero. Viską sumaišome ir pilame į įkaitintą keptuvę, kaitiname kol užvirs. Užvirus suberiame likusį krakmolą, sudedam agurkus ir dar 2min pakaitiname. į paruoštą lėkštę suberiame vištieną ir užpilame padažu. Patiekti su ryžiais.
susi-edgaras
Komentuoti su „Facebook “

Ar skaitėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *