Press "Enter" to skip to content

Asmeninis sėkmės psichologas padės pasiekti tikslus

psichologasVis labiau Lietuvoje populiarėja visame pasaulyje įsitvirtinusios koučingo paslaugos. Koučingas neturi lietuviško žodžio atitikmens, tačiau šios srities specialistai tai vadina procesu savęs pažinimo link ir būdu įgyvendinti savo tikslus bei pasiekti vidinę harmoniją ir pilnavertį gyvenimo pasitenkinimą. Žmogus, nusprendęs ieškoti sau tinkančio gyvenimo kelio, gali pasisamdyti savo asmeninį sėkmės vadovą. Koučeris – asmeninis sėkmės psichologas, padėsiantis Jums atrasti save, išsiaiškinti savo tikslu ir kryptingai nueiti jų link.

Savęs pažinimas

Analizuojant jaunų žmonių gyvenimo kelio pasirinkimą, galima teigti, jog Lietuvoje žmonės savęs nepažįsta taip gerai, kaip reikėtų. Abiturientai stoja į specialybes, apie kurias nieko nenusimano, absolventai neranda darbo, nes nežino, kuo norėtų dirbti. Tai reiškia, jog žmonės per mažai pažįsta save ir nežino, kokiomis vertybėmis jie turi vadovautis. Kartais nutinka taip, kad žmogus nugyvena didžiąją gyvenimo dalį ir pastebi, jog jam viduje kažko trūksta. Psichologas turi atsakymą, kas negerai. Greičiausiai žmogus pasirinko kelią, neatspindintį vidinių vertybių ir prioritetų. Tokiems žmonėms reikalingas koučeris, kuris padėtų lengviau save pažinti ir išsiaiškinti, ko siekiate šiame gyvenime. Koučingo specialistai atskleidžia, jog tokių žmonių šalyje yra labai daug, keista, tačiau tai ne tik jaunimas, tačiau jau ir brandaus amžiaus žmonės, kurie suprato, jog gyvenime pasiekė ne to, ko norėtų.

Prioritetų atsirinkimas

Kuomet Jūsų asmeninis sėkmės psichologas dirbdamas su Jumis padeda išsiaiškinti, kokios yra Jūsų vidinės vertybes, nesunku atsirinkti prioritetus, kurių link gyvenime turėtumėte eiti. Tam dažniausiai reikalinga savianalizė ir šiek tiek laiko. Stebėdamas situacijas, kuriose jaučiatės gerai ar blogai, suprasite, kurie prioritetai Jums gyvenime svarbiausi. Taip žinosite, kokius tikslus gyvenime turėtumėte sau iškelti, kad jaustumėte vidinę harmoniją.

Tikslo siekimas

Išsikėlus konkretų tikslą, lieka labai ilgas ir kryptingas ėjimas link jo. Čia Jums tikrai padės Jūsų asmeninis psichologas, kuris neleis nukrypti nuo kelio, kuris veda šio iškelto tikslo link. Koučingas yra tokia sritis, kuri orientuota į žmogaus tikslų pasiekimą. Tam yra kuriamos įvairios sistemos, programos ir uždaviniai, kurie padeda suplanuoti savo laiką, pasiskirstyti darbus, susidėlioti mažesnius tikslus didžiosios svajonės link. Manote, jog tai paprasta ir jokie psichologai Jums nepadės? Koučingo specialistai Jums atsakys, kiek tokių žmonių po pusės metų grįžta ir kreipiasi koučerio paslaugų supratę, kad vieni jie yra per silpni.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.