Press "Enter" to skip to content

Šokoladinis varškės pyragas

DSCF9704

Tešlai reikės:

margarino 250 g,
vandens 50 g,
kakavos 30 g,
kiaušinių baltymų 4 vnt,,
kiaušinių trynių 4 vnt.
cukraus 350 g,
kepimo miltelių 1 arb. šaukštel.,
miltų 400 g.
Įdarui:
sviesto 100 g,
varškės 500 g,
kiaušinių 4 vnt.,
cukraus pudros 250 g.
Pirmiausia paruošiame įdarą: varškę išsukame su išlydytu sviestu ir cukraus pudra, įmušame kiaušinius ir maišome, kol masė taps vientisa.
Tešlą ruošiame taip: Ištirpdome margariną, įpilame vandens, išmaišome. Suberiame cukrų, kakavą ir maišome, kol cukrus ištirps. Įmaišome kiaušinių trynius. Palengva beriame miltus vis maišydami. Į gerai išsuktą tešlą supilame atskirai išplaktus baltymus. Gerai išmaišome.
Kepimo skardą patepti margarinu, supilti šokoladinę masę, o varškės įdarą dedame labiau į centrą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 1 val.(gali prireikti ir šiek tiek ilgėliau).
Atvėsusį pyragą dar galima aplieti šokoladu. Skanaus!
Dėkojame Vaidai Norvaišienei už receptą!
Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.