Press "Enter" to skip to content

Filmai online – nieko nekainuojantis laisvalaikio praleidimo būdas

filmai onlineTikriausiai ne vienas prisimena laikus, kai karaliavo vadinamieji „videkai“, o nuomos salonai būdavo pilni lankytojų, norinčių išsinuomoti vieno ar kito filmo kasetes. Žinoma, dabar tai kelia šypseną, nes informacinės technologijos tobulėja kur kas greičiau, nei galima įsivaizduoti. Dabar, norint pasižiūrėti filmą, visai nebūtina eiti į kino teatrą, pirkti ar skolintis plokštelių su įdomiais kino filmais. Visus filmus galima žiūrėti tiesiogiai internete. Filmai online – sutaupo ne tik laiko, bet ir pinigų.

Filmai online – nieko nekainuoja. Norint žiūrėti filmą internetu, tereikia paieškos sistemoje įvesti filmo pavadinimą ar kitus raktinius žodžius. Tiesa, kai kur reikia registracijos, tačiau tai užtrunka vos kelias minutes. Įvedus elektroninio pašto adresą ir kitus duomenis, galima žiūrėti pasirinktą filmą.

Visi filmai suskirstyti tam tikromis kategorijomis – žanrais, leidžiančiais pasirinkti norimą: animaciniai, dokumentiniai, istoriniai, psichologiniai, kariniai, romantiniai ir t.t. Iš tokios gausybės kiekvienas ras sau tinkamą. Dabar sukuriama daugybė filmų, tik, deja, dažnai nėra galimybės visus juos žiūrėti kino teatre. Internete talpinami ir seni, ir naujausi filmai, neseniai rodyti kino teatruose. Interneto prieiga ir namų kino sistema leidžia sukurti kino salę tiesiog namuose. Tai labai patogu, nereikia išeiti iš namų, be to, nieko nekainuoja. O turint naujesnę namų kino sistemą, ar 3D, filmus galima žiūrėti ne ką prastesnėmis sąlygomis, nei kino teatre.

Kiekvienas filmas turi trumpą aprašymą, be to, galima pažiūrėti  filmo anonsą ir nuspręsti, ar filmas domina.

Filmų nebūtina siųstis ir taip eikvoti laiką bei užimti vietą kompiuteryje. Galima juos žiūrėti iškart, negaištant laiko. Be to, kartais pasitaiko, jog, norint parsisiųsti vieną filmą, vietoj jo atsiunčiamas visai kitas. Žiūrint filmą tiesiogiai, galima jį tuoj pat išjungti ir žiūrėti kitą: nereikės vėl gaišti laiko siunčiantis kitą.

Filmai online nieko nekainuoja. Žiūrint juos tiesiogiai internetu, nereikia eiti į kino teatrą,  pirkti ar skolintis brangių plokštelių su įrašytais filmais.

Juos galima žiūrėti bet kur, kur yra interneto ryšys: namuose, sode ar net miesto centre. Svarbu, kad veiktų internetas.

Filmą įjungti taip paprasta, jog ir vaikai mielai naudojasi šiomis paslaugomis. Be to, dauguma filmų įgarsinti lietuviškai (lietuviškose filmų svetainėse). Žinoma, galima žiūrėti ir kitomis kalbomis: anglų, rusų. Tai labai patogu kalbantiems kitomis užsienio kalbomis arba, tiesiog norint pagilinti žinias. Kai kurie netgi mokosi kitų užsienio kalbų klausydamiesi muzikos bei žiūrėdami filmus kita kalba.

Filmai online – nepakeičiamas dalykas, norint praleisti laisvalaikį su šeima ar draugais. Filmų žiūrėjimui tereikia interneto prieigos. Nebūtina eiti į kino teatrą, siųstis ar pirkti filmų. Tereikia iš gausios pasiūlos išsirinkti pageidaujamą filmą ir gerai praleisti laiką. Kasdien įkeliami nauji filmai, todėl pasirinkimas labai platus.

Komentuoti su „Facebook “