Press "Enter" to skip to content

Pirmūnų šventė gimnazijoje

ficas+pirmunai-2014 507

Penktadienį, balandžio 11 dieną, Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės- Bitės gimnazijoje vyko mokslo pirmūnų šventė. Į ją buvo pakviesti 42 geriausi mūsų mokyklos mokiniai ir jų tėveliai. Draugai taip pat sugužėjo pasveikinti stropiausių gimnazijos mokinių. Gerų žodžių jiems negailėjo mokyklos direktorius. Jis, renginio vedėjų paklaustas, ar mokykloje buvo pirmūnas, išvardijo dalykus, kurie geriausiai sekėsi. Apie save kiek nedrąsiai kalbėjo mokiniai, kai kurie pasidalino savo svajonėmis. Džiugu, kad yra ir tokių kaip dvyliktokas Tomas, kuris norėtų baigęs mokslus gyventi gimtajame Joniškėlyje. Pasirodo, pirmūnai nėra vien tik į mokslus pasinėrę žmonės, juos domina ir sportas, ir dailė, jie ir dainuoja, ir vaidina.. Kad ir kaip būtų keista, pasitaiko ir iš kokios nors pamokos pabėgti.

Kiekvienam labai gerai besimokančiam mokiniui direktorius įteikė po garbingą simbolinį pažymėjimą, o renginio vedėjai pasveikino mamas. Be to, visus džiugino nuostabios dainos bei poetinio teatro pasirodymas. Tikėkimės, kad pirmūnų šventė taps tradiciniu mokinius skatinančiu renginiu.

Organizatoriai dėkoja Pasvalio soroptimisčių klubui ir verslininkei S. Kvedarauskienei už paramą ir palaikymą organizuojant šventę.

Gerda Želvytė, IIIa kl. mokinė

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.