Press "Enter" to skip to content

Mobilieji telefonai: ką daryti, kad jūsų skelbimas būtų pastebėtas?

mobilieji telefonaiIšmanieji mobilieji telefonai kiekvieną dieną stebina savo galimybėmis, o jų kūrėjai tik dar kartą įrodo, kad posakis „nieko nėra neįmanomo“ nėra laužtas iš piršto. Visgi, naujausių mobiliųjų telefonų modelių kainos nėra įkandamos kiekvienam mirtingajam. Tad, kartais tenka užgniaužti savo norus ir apsiriboti paprastesniu mobiliuoju telefonu. Kita vertus, jį visada galima parduoti ir dar truputį pataupius, įsigyti naują mobilųjį. Taigi, ką daryti, kad jūsų mobilaus telefono skelbimas būtų pastebėtas?

Skelbimo turinys turi būti išsamus ir atspindintis realybę. Nepatingėkite surašyti visų mobiliojo telefono charakteristikų, jei jų tiksliai nežinote, apsilankykite mobiliųjų telefonų internetiniame salone ir pasitikslinkite. Taip pat nepamirškite parašyti, kokius priedus pridedate prie telefono. Idealu, jei esate išsaugojęs originalias telefono ausines, USB jungtį ar atminties kortelę, kadangi mobilusis telefonas su pilna komplektacija visada turi didesnę paklausą tarp pirkėjų.

Beje, atminkite, kad mobilieji telefonai nėra vienadienis pirkinys, todėl jūsų potencialus pirkėjas nori žinoti, ką perka. Dėl to nevertėtų meluoti apie tikrąją telefono būklę, jei yra įbrėžimų ar kitokių defektų būtinai tai paminėkite aprašyme. Ir galiausiai, nepalikite skelbime gramatinių ar skyrybos klaidų, nes tai atrodo nereprezentatyviai ir nepatikimai.

Kai tekstas paruoštas, reikia jį iliustruoti, todėl nepamirškite nuotraukų, jos kartais daugiau pasako nei pats skelbimo aprašymas. Tiesa, savo skelbimą iliustruokite tik kokybiškomis parduodamo mobilaus telefono nuotraukomis visomis perspektyvomis: iš priekio, nugarėlės ir šono. Tokiu būdu sukursite trimatį vaizdą ir susidomėjęs asmuo galės geriau įsivaizduoti, kokios būklės yra parduodamas mobilusis telefonas.

Kai skelbimas paruoštas ir išpublikuotas, nepamirškite jo. Tyrimais yra nustatyta, kad internetinių skelbimų portalų lankytojai dažniausiai peržiūri pirmus tris paieškos rezultatų paslapius. Tai reiškia, kad jūsų skelbimas bus nepastebimas, jei praras pirmąsias pozicijas. Skelbimų portalai siūlo įvairias skelbimo „iškėlimo“ į pirmas pozicijas priemones, pasinaudokite jomis.

Taigi, mobilieji telefonai ilgai neužsibūna internetinių skelbimų portalų „lentynose“, jei yra tinkamai ir atsakingai paruoštas ir prižiūrimas skelbimas. Tad, nepagailėkite šiek tiek savo laiko ir netruksite parduoti jau spėjusį atsibosti mobilųjį telefoną.

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.