Press "Enter" to skip to content

Virtualus turas – pasivaikščiojimas po vietovę neišeinant iš namų

virtualus turasSunku planuoti kelionę, nežinant, kur keliausi. Sunku nuomotis viešbutį ar susidaryti lankytinų vietų sąrašą, neturint jokios informacijos. Būtent nuotraukos ir kita vizuali informacija padeda sėkmingai atlikti didžiąją dalį sprendimų, sprendimų, kurie nereikalauja iškelti net kojos iš namų. O kas, jei ši patirtis būtų dar labiau naudingesnė? Taip ir yra, kadangi virtualus turas kiekvienam internautui suteikia lengvą pasivaikščiojimo po vietovę galimybę virtualioje erdvėje.

360turas.lt – internetinis projektas įvairaus sluoksnio klientams leidžiantis realizuoti pačius įvairiausias panoraminių nuotraukų sprendimus. Kokybiška įranga ir profesionaliai atliekamas darbas padeda klientams pasiekti aukštų rezultatų savo veikos srityje. Dabar galima sukurti ne tik nuotrauką, bet ir virtualų turą, kurio metu būtų galima aplankyti bet kurią pasaulio vietelę net neišeinant iš namų. Tai lyg pasivaikščiojimas po aplinką, tačiau ne realybėje o internete.

Virtualų turą galima pritaikyti pačiose įvairiausiose veiklos srityse. Šiandieniniame pasaulyje, kur reklaminės nuotraukos ir išskirtinis žavesys užkariauja rinką, virtualus turas gali būti daugiau nei vertingas kelionių agentūroms, lankytinoms vietoms, kavinėms, barams ir net klubams ar poilsio vietelėms. Sunku susiplanuoti kelionę, kai nežinai apie ją nieko. Laimei, dabar viso to galima išvengti vizualios informacijos pagalba, tačiau šią patirtį galima ir pagilinti lankytojams pasiūlant virtualios kelionės galimybę.

Procesas iš tiesų nėra sudėtingas, tačiau reikalaujantis specialių įgūdžių, įrangos bei patirties. 360turas.lt visa tai turi ir gali pasiūlyti tikrai kokybiškas paslaugas už prieinamą kainą kiekvienam. Virtualiam turui reikia pasirinkti kelis ar daugiau vietovės taškus, iš kurių bus daromos 3d sferinės nuotraukos. Šiuose taškuose visais kampais yra fotografuojama aplinka ir vėliau viskas sulipdoma į panoramines nuotraukas, patalpinamas į serverį. 3d virtualus turas leidžia stebėti ne tik vieną erdvę, bet leidžia ja ir keliauti iš vienos vietos į kitą. Tai tarsi gidas, lydintis iš vienos trimatės erdvės į kitą vos kelių paspaudimų pagalba.

Didžiulis klausimas iškyla tuomet, kai reikia pasirinkti. Ar ši naujovė bus naudinga? Ar ji atsipirks, ar apsimokės ateičiai? Tikslaus atsakymo į šiuos visus klausimus nėra, tačiau vienareikšmiškai galima atsakyti, kad ten, kur vizuali informacija yra neatsiejama reklamos priemonė, virtualiojo turo nauda tikrai įtakos rezultatus ir klientų susidomėjimą. Tai šiuolaikiška priemonė, kuri patraukia dėmesį ir padidina informacijos pateikimo kiekį.

Galime pamiršti laikus, kai paprasčiausios nuotraukos būdavo aukščiausia informacijos pateikimo priemonė. Dabar kraštovaizdį, patalpą ar kitą aplinką galima pamatyti daug plačiau, aprėpiant visą jos vaizdą bei keliaujant po erdvę. Virtualus turas leidžia persikelti į vietovę, po ją pakeliauti ir pamatyti visa tai net neišeinant iš namų. Toks būdas leidžia efektyviai susiplanuoti atostogas, pramogines keliones ir laisvalaikio išvykas, rezervuoti mėgstamas kavines, barus ar tiesiog smagiai praleisti laiką.

Komentuoti su „Facebook “