Press "Enter" to skip to content

Kokį vandens siurblį rinktis?

vandens siurbliaiJeigu jums reikia pasirūpinti vandeniu savo sodui, kuriame yra vandens šaltinis, tuomet geriausias variantas būtų įsigyti vandens siurblį su hidroforu. Pagal tai, kokio dydžio yra vandens šaltinis, galima konkrečiai nuspręsti, kokios talpos ir galingumo hidroforo jums reikia. Dažniausiai yra renkamasi tarp 20 ir 100 litrų vandens siurblių su hidroforu, tačiau pasitaiko ir nestandartinių projektų.

Visgi, patys populiariausi vandens siurbliai, kurių asortimentas yra pats plačiausias ir kurie dažniausiai perkami yra panardinami vandens siurbliai, kurie būna skirti gręžiniams arba šuliniams. Jeigu jums reikalingas vandens siurblys šuliniui, tuomet tikrai verta pasidomėti, ar jis turi specialią apsaugą, kuri leistų apsisaugoti nuo smėlio priemaišų. Giluminiai vandens siurbliai taip pat yra ypatingi tuo, jog gali sukurti vandens sūkurį, kuomet pumpuoja vandenį iš gręžinio – tai reiškia, kad vandens siurblys savaime aušinsis.

Kuomet rinksitės vandens siurblį, atkreipkite dėmesį ne tik į kainą, tačiau ir į kainos bei kokybės santykį. Tai yra labai svarbu, kadangi kai kurie vandens siurbliai gali pasirodyti pigūs, tačiau neturėdami didelio efektyvumo balo, jie nebus jums pernelyg naudingi.

Vandens siurblys jums suteiks naudos ir sode, ir baseine

Be abejo, vandens siurbliai neretai yra naudojami ir natūralaus vandens pumpavimui – pavyzdžiui, jeigu jūs norite panaudoti lietaus vandenį savo sodo laistymui arba kitoms reikmėms, tuomet jums reikia kokybiško vandens siurblio, turinčio galimybę sutalpinti jūsų norimą kiekį vandens. Giluminis vandens siurblys idealiai tiks bet kokiam jūsų laistymo sistemos projektui, taip pat verta žinoti, kad šie dalykai ypač naudingi, jeigu norite įsirengti autonominę vandens sistemą.

Vandens siurbliai bus itin reikalingi ir tuo atveju, jeigu norite įsirengti baseiną. Kad galėtumėte jį tinkamai prižiūrėti, reikės nusipirkti panardinamą vandens siurblį, kuris galės greitai ir kokybiškai perpumpuoti vandenį ir paruošti jums naują ir švarų vandenuką, kuriuo galėtų naudotis visa jūsų šeima ir svečiai.

Dabar gausybę vandens siurblių pasiūlymų rasite internete – čia šie siurbliai parduodami gerokai pigiau, prie kiekvieno iš jų rasite ir detalų aprašymą bei galėsite tiesiog internete pasikonsultuoti su specialistais, kurie mielai jums papasakos, koks vandens siurblys būtų tinkamiausias jūsų atveju ir koks variantas turėtų patį geriausią kainos ir kokybės santykį.

Komentuoti su „Facebook “

3 Comments

  1. technobaltic.lt technobaltic.lt 10 rugsėjo, 2019

    Na taip, reikia rinktis pagal tai, ką turi jau įsirengęs ir kas labiausiai tiktų. Kas tinka vienam netinka kitam, reikia su konsultantais konsultuotis

  2. Algirdas Algirdas 24 gruodžio, 2017

    Manau priklauso nuo sudėtų vandens filtravimo sistemų. Pagal tai ir reikėtų žiūrėtis į vandens siurblį.

  3. Edvinas Edvinas 13 liepos, 2017

    Turint sodą, daržą ar gyvenant užmiestyje vandens siurblys tikrai praverstų, bet gyvenant mieste realiai jis tampa nebereikalingas. Taip pat klausimas jums, jeigu reiktų pirkti siurblį, kuris atliktų savo darbą, o ir kaina nesikandžiotų, ką pasiūlytumėte?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.