Press "Enter" to skip to content

Netradicinė pamoka žirgyne

Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės – Bitės gimnazijoje tapo tampa vykti į žirgyną. 2014m. spalio 23d. net 47 mokinai  dalyvavo netradicinėje kūno kultūros pamokoje, kurią organizavo kūno kultūros mokytoja Danguolė Venckuvienė ir mokytojas Zenius Balčiauskas.

Ši pamoka vyko neįprastoje, nekasdienėje erdvėje – viename iš Panevėžio rajono žirgynų. Išvykos tikslas – išmokti jodinėti, patirti teigiamų emocijų, maloniai praleisti laiką, pajusti energijos antplūdį. Neįprastos popietės metu mokiniai susipažino su žirgais, jais jodinėjo. Konsultaciją ir pagalbą teikė profesionali trenerė. Parodomąjį jojimą pademonstravo jau ne pirmus besitreniruojantys  III klasės mokiniai Vytautė Bedalytė ir Eimantas Katkevičius.

Nors šaltukas  savo lediniais pirštais gerokai gnaibė  žandus ir nosis, tačiau  pamokai skirtas laikas pralėkė greit. Viską atpirko aktyviai ir linksmai praleistas laikas, naujos patirtys, bendraklasių pažinimas kitokioje, neįprastoje erdvėje.  Manau, dar ilgai mokinių atmintyje išliks nepamirštamas susitikimas su šiais elegantiškais gyvūnais!

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.