Press "Enter" to skip to content

Boksininkė iš Joniškėlio iškovojo aukso medalį

Lietuvos jaunių bokso čempionate aukso medalius iškovojo mūsų rajono boksininkai – Greta Stakauskaitė iš Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos ir Mindaugas Steponaitis iš Krinčino Antano Vienažindžio pagrindinės mokyklos.
Lietuvos jaunių bokso čempionate aukso medalius iškovojo mūsų rajono boksininkai – Greta Stakauskaitė iš Joniškėlio Gabrielės Petkevičaitės-Bitės gimnazijos ir Mindaugas Steponaitis iš Krinčino Antano Vienažindžio pagrindinės mokyklos.

 

Neseniai Panevėžyje vyko Lietuvos jaunių bokso čempionatas, kuriame dalyvavo keturi pasvaliečiai, iš jų du iškovojo aukso medalius. Čempionu tapo Mindaugas Steponaitis (svorio kategorija iki 57 kilogramų).

– Mindaugas bokso treniruotes lanko antrus metus, pernai jis tapo Lietuvos jaunučių čempionu, – prisiminė treneris Stasys Balčiauskas. – Šio boksininko rezultatai vis gerėja. Nors dabar Mindaugas negalėjo tinkamai pasiruošti, nes sirgo ir nelankė treniruočių. Bet savo užsispyrimu vis tiek pasiekė pergalę. Finale jis įveikė boksininką Aleksandrą Necelį iš Naujosios Akmenės.

Bene didžiausia Pasvalio bokso sensacija, kad jaunių amžiaus čempionate dalyvavo ir merginos, o Joniškėlio gimnazistė Greta Stakauskaitė iškovojo čempionės titulą. Finale aiškia persvara ji įveikė boksininkę Brendą Žilytę (iki 63 kg) iš Kėdainių.

– Greta bokso treniruotes pradėjo lankyti tik nuo rugsėjo, o jau sugebėjo tapti čempione, – džiaugėsi treneris Stasys Balčiauskas. – Mes labai džiaugiamės tokiu Gretos užsispyrimu siekti tikslo. Po šios pergalės ji pati pasiryžusi dar daugiau sportuoti. Treneriai Stasys Balčiauskas ir Virgilijus Stapulionis prisipažino nesitikėję tokio gero rezultato:– Galvojome, kad iš čempionate dalyvavusių trijų vaikinų ir merginos sulauksime nors vieno bet kokios spalvos medalio. Ir tai būtų labai gerai. O dabar net du čempionai! Tad treniruotėse laukiame dar daugiau merginų, ne tik vaikinų. Apskritai mūsų rajone yra daug puikaus jaunimo, kuris gali sportuoti ir garsinti Pasvalį.

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Linas Linas 8 balandžio, 2015

    Tokia miela Greata atrodo įdomu būtu pamatyt bokso ringe:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.