Press "Enter" to skip to content

Užkliuvo…

 

Liepos 4 d. apie 1 val. nakties buvo padegtas Joniškėlyje, Avižonio gatvėje stovintis popieriaus rūšiavimo konteineris. Iš pradžių liepsnas bandė tramdyti šalia gyvenę žmonės, tačiau nesėkmingai – prireikė ugniagesių pagalbos.

Neoficialiais duomenimis tai vietos paauglių (juos matė liudininkai) darbas.

Komentuoti su „Facebook “

10 Comments

  1. „Paauglei“ (4:55 pm) – senelis „Paauglei“ (4:55 pm) – senelis 5 liepos, 2015

    Nebeliko vietos atsakymui, todėl „pradedu iš naujos eilutės“.
    Dar sykį apie šunis: „Kuo daugiau pažįstu žmones, tuo labiau myliu šunis“ /G. B. Shaw/. Tačiau norint suprasti šią gilią prasmę turinčią išmintį, reikia nugyventi bent 50 metų… Jums ji – sunkokai gali būti suvokiama. Po kelių dešimtmečių gal suprasite.
    Kaitrą mėgstu itališką, linksmumo (plepumo) – nestinga, dėl sąskaitų – „ne piniguos laimė“, tačiau kai jų pristinga – irgi ne kas, bolivudiškų (žinote, kas tai?) filmų nežiūriu, o štai už lietuviškos laimės palinkėjimą – nuoširdus dėkui!
    P. S. Esu ganėtinai nenuovokus, todėl nesupratau apie kokį „kampą“ kalbate? Kas tai? Gal aktorių Rudoko – Valiukaitės – Bružo ir kt. „kampas“?
    Vienaip ar kitaip linkiu sėkmės studijose, o „kampai“ pasirodys per pirmą egzaminų sesiją…

    • "paaugle" "paaugle" 5 liepos, 2015

      Kalbant apie sunis, tai siais laikais uztenka pragyventi 10 – 15 metu, kad butu galima isitikinti ir ivertinti sunu ir zmoniu (paaugliu)teigiamas ir neigiamas savybes. Ar sunys tyciojasi is bendraklasiu, ar kada nors sunys butu padege konteineri su makulatura?
      I „kampa” nekreipkite demesio, tai as kazko nesupratau ir esu nenuovoki. Per savo nenuovokuma daug prarandu.
      Dar karta labai aciu uz linkejimus.
      Jeigu is 5 pasirinkote tiktai viena, tai pridesiu dar:
      Linkiu, kad prisiminimai Jus grazintu i maloniausias gyvenimo akimirkas, kad visa laika lydetu gera nuotaika ir kad issipildytu visi Jusu norai bei troskimai.

  2. bbz bbz 5 liepos, 2015

    Jus blt idomus , Neoficialiais duomenimis tai vietos paauglių (juos matė liudininkai) darbas. idomu katrie dbr bus nekalti apkaltinti ”paaugliai” 😀

    • Paaugle Paaugle 5 liepos, 2015

      „Vagie, kepure dega” anot liaudies priezodzio. Ka liudininkai mate, tie ir bus apkaltinti.
      Perverciau visu kalbu zodynus, bet taip ir nepavyko rasti zodelio „blt” reiksmes. Na, BBZ, tai gal „bambyzas”?
      :O :O :O

      • Senelis Senelis 5 liepos, 2015

        Žodynai, kuriuose tikrai rasite Jus dominančių žodžių reikšmes: urbandictionary.com, internetsleng.com, barbarizmai.lt. ir t. t. Žodynuose gali pasitaikyti nepadorių žodžių, todėl į tekstus dera žvelgti kritiškai. Kita vertus, neviskas šioje žemėje yra gražu, skaistu ar prasminga. Pažadėkit, kad, nugriebusi laisvą minutę, perskaitysite J. Biliūno „Kliudžiau“. Esu tikras, kad pajusite 500 000 kartų didesnį pažinimo džiaugsmą, nei „šifruodama“ kažkokio nebrendylos rašliavą.

        • Paaugle po paskutinio skambucio Paaugle po paskutinio skambucio 5 liepos, 2015

          O tai aciu uz nuoroda – neikainuojama vertybe. Taip pat uz rekomendacija perskaityti J. Biliūno „Kliudžiau“. Man atrodo, kad skaitydama pirmą kartą si apsakyma ir „Brisiaus galas”pakankamai isliejau asaru ir to proceso kartoti jau nesinori. Na, o kai viena ryta kaimynai pasake, kad medziotojas nusove mano suni, griztanti is „mergu”, tai eidama i mokykla per asaras kelio nemaciau.
          ;( ;( ;(

          • Senelis Senelis 5 liepos, 2015

            Jei jau „po paskutinio skambučio“ – sėkmės ir atkaklumo, renkantis būsimas studijas ir ruošiantis stojamiesiems!
            P. S. O mano šunelį „gruzoviko“ vairuotojas TYČIA suvažinėjo. Nutiko tai gatvėje, netoli kultūros namų, tada vadintoje M. Melnikaitės g. (Petkevičaitės dabar). Žinojau, kas tai padarė (kaip čia rašo: „juos matė liudininkai“), tačiau nesinorėjo teptis rankų… Likimas ir Dievas dažniausiai su kaupu atlygina niekšams, vagims ir net tiems, kurie nesilaiko duoto žodžio…

          • "Paaugle" "Paaugle" 5 liepos, 2015

            Mano suni taip pat tycia nusove. Suo visada budavo priristas, neskaitant, kai man budavo vienai nejauku, tada isivesdavau i kambari. Pavasari rujos metu, isigudrindavo nusimauti antkakli. Tada ne pro ji ir bego, o toliau. Tai buvo jo kerstas suniui uz perplesta klesne. Kai as buvau viena namuose(maciau per langa)bande paimti, neva „ne vietoje” padeta daikta, o suo nesutiko(daiktas buvo arti priristo suns).
            Aciu uz linkejimus, bet nelabai beliko is ko rinktis.
            Mane ivarete i „kampa”. Atsiprasau, bet kitaip negalejau.
            Linkiu Jums ispaniskos kaitros, cigonisko linksmumo,amerikietiskos saskaitos banke,indiskos karstos meiles ir paprastos lietuviskos laimės.

  3. Dar ne naktis Dar ne naktis 4 liepos, 2015

    😀 😀 😀

  4. Kliudžiau (bet ne pagal J. Biliūną...) Kliudžiau (bet ne pagal J. Biliūną...) 4 liepos, 2015

    Geriems vyrams skirto gero alaus gera reklama (žr. HEINEKEN®)– nei ugny dega, nei vandeny skęsta… Alutis tas – stačiai puikus, ne veltui olandų aludariai veik pusantro šimto metų ranką miklino, kol tokią karštos dienos pasaką išvirė! (berods nuo 1873 – ųjų).
    Tačiau(!!!): kaip konservatoriškos pakraipos patriotai leidžia heineken’ ą pardavinėti Marijos žemėje? Juk alaus „brend’ą“ žymi taisyklinga penkiakampė žvaigždė, ir dar raudona (!!!). Siaubas kažkoks, ania, ridaktoriau? Gal ir teisingai pasielgė tie vaikigaliai, padegę šiukšles: paleiskim plėnimis bet kokią pentagramą, juolab raudoną… Ir dar: Valstybės dienos intencija nusiprekinau to heineken’o cielą PENKIŲ LITRŲ skardinę bačkutę. Įgrūdau į šaldytuvą, mįslinu, pakelsiu putojančio bokaliuką už karalių Mindaugą… Bet vėl nepatogumas kažkoks – juk Pasvalio patronas (ne karalius, bet dar ne vakaras…) Matulas yra leidęs alų pardavinėti tik VIENO LITRO talpose(!!!). O mano šaldytuve – tlpa 5 litrų!?! Kas man dabar bus, ridaktoriau, ar nenubaus manęs konservatorių galingieji ir už 5 litrus, ir už slepiamą (šaldytuve) raudoną žvaigždę? Patarkit, padėkit, bo alų išpilti nuodėmė („geriau tėvas nuo stogo, nei lašas pro šalį“ – lietuvių išmintis), o su ta pentagrama – suvis kažkoks nonsensas išeina… Tai va, ridaktoriau, kiek visokių kliuvinių kyla, bežiūrint į makulatūros plėnis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.