Press "Enter" to skip to content

Vasaros sporto šventė Švobiškio bendruomenėje

„Mus vienija sportas ir draugystė” – taip pavadinta vasaros sporto šventė vyko gražų, saulėtą paskutinį liepos šeštadienį Švobiškyje. Ši šventė  organizuojama jau 3-čius metus iš eilės.  Jos dalyviais galėjo būti visi suaugę bendruomenės kaimų ir kaimelių gyventojai, panorėję išbandyti savo jėgas įvairiose rungtyse. Labai džiugu, kad dalyvaujančių kasmet vis daugėja, kad tokios sporto šventės Švobiškio bendruomenėje tampa tradicinės. Šiais metais be krepšinio, smiginio, bėgimo, rutulio stūmimo, 5-baudų metimo rungčių sugalvojome ir naujas, visiems įveikiamas – tai mašinos padangos metimas, gilzių mėtymas į kibirėlį, estafetė su didmaišiais, moterų kvadrato varžybos, komandų orentacinės varžybos. Dėl medalių kovojo dvi Švobiškio ir viena jungtinė Nereikonių ir aplinkinių kaimelių krepšinio komandos. Po atkaklių kovų I-ą ir II-ą  vietas laimėjo švobiškiečiai, treti liko nereikoniečiai, kurie turėjo dar ir  šaunią sirgalių komandą.Įvairiose rungtyse savo jėgas išbandė  50 dalyvių, Buvo atskira moterų komanda.Sportinio azarto ir geros nuotaikos netrūko!

Vakare visi rinkomės į Švobiškio parką, kur vyko šventės II-oji dalis: apdovanojimai varžybų nugalėtojams, vaišės ir smagus pabendravimas.Šioje šventėje buvo renkama sportiškiausia moteris, sportiškiausias dalyvis jaunimo ( iki 35m ) ir vyresniųjų amžiaus grupėse. Suvedus visų rungčių rezultatus, sportiškiausios šių metų moters diplomas ir taurė buvo įteikta Ramutei Taškevičiūtei, sportiškiausiu vyru jaunesniojo amžiaus grupėje tapo Justas Jatulis,o vyresniųjų grupėje-nereikonietis Algirdas Rapkevičius. Atskirose rungtyse užėmusiems I-ą, II-ą ir III-ąją vietą buvo įteikti diplomai ir medaliai, prizai-kvadrato, orentacines varžybas nugalėjusioms komandoms.
Už gautas projektines lėšas bendruomenė įsigijo didelę metalinę keptuvę, kurioje iškeptos kiaušinienės užteko visiems vakaro dalyviams. Merginos vaišino dar karštais žagarėliais, gaivinomės skania gira. Visus linksmino ir smagiam šokiui  kvietė mūsų didžėjus Darius Bžėskis, kuriam esame visi dėkingi .Noriu padėkoti naujai išrinktos bendruomenės tarybos nariams Irenai Grybienei,Dianai Čabienei, Ingridai Sinkevičiūtei, Stasiui ir Mariui Vainauskams, Ritai Plačiukienei, Odetai Rapkevičienei ir Dianai Bžėskienei už pagalbą organizuojant šventę. Nuoširdus ačiū visiems šventės rėmėjams! Ačiū mūsų jaunimui už draugiškumą, nuoširdumą ir kad mokate  gražiai linksmintis. Tikiuosi, kad panašią šventę organizuosime ir kitąmet, kad savo jėgas išbandyti panorės dar daugiau dalyvių.
Bendruomenės pirmininkė Elvyra Juknevičienė

 
Padangų parduotuvė

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.