Press "Enter" to skip to content

‚Aplenk rudenį“

Spalio 1 dieną Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokykloje vyko tradicinis sporto renginys ‚Aplenk rudenį“. Šiais metais jis buvo skirtas etnografinių regionų metams, todėl dalyviai gavo ne tik sportines užduotis, bet ir užduotis, susijusias su  Lietuvos regionais. Reikėjo prisiminti tautinių rūbų ypatumus, regionų sostines, būdingus patiekalus ir amatus tam tikram Lietuvos kraštui.

Renginyje dalyvavo aštuonios komandos, viena iš jų- merginų, kurioms geriausiai sekėsi taikliai šaudyti iš pneumatinio ginklo į taikinį.

Greičiausiai trasą įveikė komanda „Aušro-Aušro“ ir užėmė pirmą vietą. Tai 14-T grupės mokiniai- Lukas Žalkauskas, Darius Nakvosas, Šarūnas Gegeckas ir Domantas Šarkiūnas. Įvertinus punktų užduočių rezultatus – antra vieta teko mokyklos senbuviams: Tautvydui Stočkūnui 13- T, Egidijui Šukiui 13-T, Airidui Pliurai 14-M ir Adolfui Arcimavičiui 13-T.Trečioje vietoje liko komanda „Orkestra“: Deimantas Sablins 14-G, Robertas Aglinskas 14-M, Deimantas Bartkevičius 14G ir Andrius Medutis 14-G.

Prizinių vietų komandos apdovanotos  projekto „Judėk ir būsi sveikas“ medaliais,  padėkos raštais ir dovanėlėmis.

 

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.