Press "Enter" to skip to content

Kada gali prireikti avarinio durų atidarymo paslaugų?

Siekdami, kad mūsų namai būtų kuo labiau apsaugoti – į duris montuojame ne vieną spyną galinčią užtikrinti efektyvumą. Visgi, kartais dėl per didelio noro būti saugiems namuose gauname atvirkštinį rezultatą – liekame už durų. Avarinis durų atidarymas – paslauga, kurios prireikia tuomet, kai sugedus spynai norime jos nesugadindami nesunkiai patekti į vidų. Tokiu atveju reikėtų pamiršti viską ką matėte per filmus ir pačiam nebandyti susidoroti su iškilusia problema, kadangi rezultatas gali būti dar didesnis spynos sugadinimas.

Avarinis durų atidarymas turi būti atliekamas specialistų, kurie turi ne tik tinkamą įrangą, tačiau taip pat ir reikalingas žinias padedančias pasiekti efektyvumą.

  1. Avarinis durų atidarymas atliekamas ne tik gyvenamiesiems namams, tačiau ir komercinio tipo pastatams, net seifams ir panašaus tipo užraktams.
  2. Atliekamas šarvuotų, plastikinių ir medinių landų užraktų sutvarkymas.
  3. Paslauga suteikiama tiek tokiu atveju, jeigu raktas užstringa spynoje, jeigu jis yra pametamas arba paprasčiausiai nulūžta. Bet kuriuo atveju galima sutvarkyti spyną jos nepažeidus. Jeigu to įgyvendinti nepavyks – asmuo bus informuotas, kad kitos galimybės nėra.
  4. Suteikiama ir spynų keitimo paslauga. Kai kurie asmenys specialiai sugedus spynai nori ją pakeisti, o ne taisyti.

Užtikrinama, kad avarinis durų atidarymas bus vykdomas naudojant tik profesionalią įrangą ir suteikiamos paslaugos greitai bei kokybiškai. Geriausių savo srities profesionalų tikslas, kad užraktas nebūtų pažeistas. Pirmiausia visada stengiamasi išsaugoti duris ir pačią spyną. Deja, kartais problemos būna labai didelės ir vienintele išeitimi lieka pačios spynos keitimas. Svarbiausia, kad į vietą atvykę profesionalai viską sutvarkys, o klientui teks truputį palaukti ir džiaugtis galutiniu rezultatu.

Akivaizdu, kad avarinis durų atidarymas kartu su profesionalais gali būti kur kas paprastesnis nei nusprendus viską susitvarkyti pačiam. Nerizikuokite bandydami išspręsti problemą, kadangi galite sukelti dar daugiau rūpesčių nei buvo iki tol.

Komentuoti su „Facebook “