Press "Enter" to skip to content

Krepšinio populiarumas neblėsta!

Gausus būrys sporto entuziastų dar kartą įrodė, kad krepšinio populiarumas mūsų šalyje neblėsta. Sausio 21 d., neišsigandę speigo, jaunuoliai aktyviai būriavosi Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos sporto salės vestibiulyje, rinkdami išradingus savo komandų pavadinimus („Jungtiniai emiratai“, „Muškietininkai“, „Tava tėvs“ …).

Naktinis krepšnis“ – tradicinis, šeštus metus iš eilės mūsų mokykloje organizuojamas sporto renginys, kuriame noriai dalyvauja ne tik mokiniai ar krepšinio fanai, bet ir tie, kas ieško, kaip įdomiai praleisti laisvalaikį. Šiemet turnyre varžėsi 16 komandų iš Pasvalio ir Pakruojo rajonų.

Renginio metu vyko krepšinio varžybos „Trys prieš tris“. Jėgas taip pat buvo galima išbandyti asmeniniame baudų ir tritaškių mėtymo konkurse. Varžyboms teisėjavo kūno kultūros mokytojai Mindaugas Giedrė, Egidijus Lungis ir krepšinio gerbėjas Dainius Vienažindis.

Krepšinio turnyre neįveikiama buvo Pasvalio „Alstekos“ komanda, kurioje žaidė Mindaugas Vaičikauskas, Tomas Valantonis, Laisvydas Šlėkta. Antrąją vietą iškovojo Pušaloto komanda „Savi“: Tadas, Paulius ir Martynas Tinteriai, Eimantas Staškevičius. Treti – Linkuvos „Surikatos“: Aurimas ir Deividas Lungės, Tomas Nemeikšis, Antanas Račkis.

Baudas taikliausiai mėtė Liudvikas Gudas iš Tetirvinų, Tomas Kaveckas iš Grūžių ir Lukas Petrauskas iš Joniškėlio. Tritaškių konkurse geriausiai sekėsi Tomui Nemeikšiui iš Guostagalio, Justinui Parimskiui iš Meškalaukio bei Antanui Rackiui iš Linkuvos.

Atgauti jėgas sportininkams ir sirgaliams padėjo karšti naktipiečiai, kuriais pasirūpino mokyklos jaunųjų šaulių būrelis.

Pirmą vietą užėmusiai komandai atiteko Joniškėlio apylinkių seniūno Sigito Ilgučio įsteigta taurė. Prizininkai buvo apdovanoti diplomais, medaliais ir atminimo dovanėlėmis, kurias įsteigė Pasvalio visuomenės sveikatos biuras.

Organizatoriai dėkoja renginio metu budėjusiai medicinos darbuotojai Lilijai Ralienei.

Šis turnyras – tai projekto „Judėk ir būsi sveikas“ renginys, organizuotas pagal Pasvalio rajono savivaldybės specialiąją sveikatos programą.

Ačiū visiems dalyvavusiems!

Joniškėlio Igno Karpio žemės ūkio ir paslaugų mokyklos informacija

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.