Press "Enter" to skip to content

Dar viena joniškėlietės pergalė!

boksas mergaite
Teisėjas aukštyn iškėlė turnyro finalo nugalėtojos, Lietuvos jaunių čempionės joniškėlietės Gretos Stakauskaitės ranką. Aidos DULKIENĖS nuotrauka.

Per 130 sportininkų iš Suomijos, Airijos, Estijos, Latvijos, Lietuvos miestų ir miestelių buvo suvažiavę į Pasvalyje jau trečiąkart surengtą Tarptautinį jaunimo bokso turnyrą Seimo nario Antano Matulo taurei laimėti. Dvi dienas po 7–8 valandas Pasvalio sporto mokyklos bokso ringe vyko atkaklios kovos įvairiose amžiaus grupėse ir svorio kategorijose.

 

Renginyje dalyvavęs Lietuvos bokso federacijos prezidentas Darius Šaluga Pasvalį apibūdino, kaip Lietuvos jaunųjų boksininkų kalvę, išugdžiusią ne vieną šalies čempioną, ir linkėjo ne tik niekam neužleisti šių pozicijų, bet ir kasmet jas stiprinti. Anot D. Šalugos, sąlygos treniruotis ir sportuoti mieste yra tiesiog puikios.

Pasvalyje vykęs tarptautinis bokso turnyras įrodė, jog jaunieji mūsų boksininkai iškovotų pozicijų iš tiesų niekam užleisti neketina. Nugalėtojų titulus jame iškovojo visa dešimtis pasvaliečių. 60 kg svorio kategorijoje tarp merginų nenugalima buvo Lietuvos jaunių čempionė Greta Stakauskaitė, finalinėje kovoje įveikusi savo bendravardę Gretą Žukauskaitę iš Marijampolės.

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Elida Elida 12 balandžio, 2017

    Your’s is the inltglieent approach to this issue.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.