„Šaltibarščių“ kokteilis

Labai skanus, gaivus ir greitai paruošiamas rožinis burokėlių ir kefyro – „Šaltibarščių“ kokteilis. Skanu gerti vieną bei su bulvytėmis.

2 didesnėms arba 3 mažesnėms stiklinėms paruošti reikės:

500 ml. kefyro

2-3 virtų nuluptų raudonųjų burokėlių (150-200 g)

1 trumpavaisio agurko

Saujos smulkintų krapų

Saujos smulkintų svogūnų laiškų

Žiupsnelio druskos

Žiupsnelio pipirų (jei mėgstate pikantiškiau)

Ruošiame „Šaltibarščių“ kokteilį:

Į el. plaktuvą sudedame kubeliais pjaustytus virtus burokėlius, nuluptą pjaustytą agurką, svogūnų laiškus, krapus ir viską sutriname el. trintuvu. Supilame kefyrą, pabarstome druska ir pipirais ir dar patriname el. trintuvu. Jei gavosi per tirštas galima įpilti truputėlį vandens. Patiekiant pabarstome šviežiais krapais.

lifelorjuslogo

Daugiau puikių receptų rasite: life.lorjus.com            

Komentuoti su „Facebook “

Ką apie tai galvoji

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.