Press "Enter" to skip to content

Dėmesio – vagys!!!

Šiuo metu Pasvalio rajone ir aplinkiniuose rajonuose padaugėjo vagysčių iš butų, namų, gyvenamų ir negyvenamų sodybų, sodo namelių. Taip pat padaugėjo sukčiavimo internetu atvejų – pavyzdžiui, perveda pinigus už prekę ir jos negauna, ,,pardavėjas” nebeatsiliepia į skambučius. Vis dar intensyviai sukčiai skambina žmonėms, ypač vyresnio amžiaus, ir prisistato gydytojais, kurie pasakoja, jog neva jų artimieji sužalojo moterį ir reikalingi pinigai, kad nepraneštų policijos pareigūnams, taip išviliodami stambias sumas iš gyventojų.

PARAGINKITE gyventojus būti atidesniais, pastabesniais, o pamačius nepažįstamus įtartinus asmenis važinėjant aplink sodybas, namus, skambinkite policijos pareigūnams bendruoju pagalbos telefonu 112. Daugiabučių namų gyventojai, išvykdami atostogauti, arba į sodus, turėtų nepamiršti gerai užsidaryti namų langus, o kaimynai, žinodami, kad buto šeimininkų nėra namie, ir išgirdę triukšmą, bildesį, paskambintų bendruoju pagalbos telefonu  112. Informuokite gyventojus, kad jeigu visgi įvyktų nelaimė ir gyventojai rastų savo butą, namą ar sodybą su išlaužta spyna, apvogtą, kad neitų į vidų ir neapžiūrinėtų buto, namo ar sodybos be policijos pareigūnų (kriminalistai tada gali rasti kažkokius pėdsakus nesugadintus, tinkamus identifikuoti).

Iškilus klausimams, galite skambinti telefonu +370 451 54428, +370 615 28589, +370 622 13093

Pasvalio bendruomenės pareigūnai

Komentuoti su „Facebook “

One Comment

  1. Airinė Airinė 24 sausio, 2022

    Kai skridome į Hurgadą https://1000myliu.lt/regionas-salis/keliones-i-egipta/ pasirūpinome, kad bent kas antrą dieną į namus užsuktų giminaičiai. Ir manau svarbu nesireklamuoti socialiniuose tinkluose, kad esi išvykęs toli. Juk tą padaryti bus galima jau grįžus jei labai norisi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.