Press "Enter" to skip to content

Pasveikinkime savo miestą muzikos garsais

Kviečia 11-oji Gatvės muzikos diena – rokas, klasika, džiazas, avangardas, pop muzika, folkloras – gegužės 20-ąją visa muzika ir muzikantai susijungia į ypatingą bendruomenę, savo miestui dovanojančią išskirtinę šventę ir nuotaiką. Čia nėra netinkamo instrumento ar idėjos, svarbiausia – muzika.

Nuo 2007 m. – pirmąjį gegužės šeštadienį, dainų autoriaus ir atlikėjo A. Mamontovo kvietimu, profesionalūs muzikantai ir mėgėjai plūsteli į Lietuvos miestų ir miestelių gatves, kiemus, skverus ir aikštes. Apsiginklavę įvairiais muzikos instrumentais, jie groja roką, klasiką, džiazą, avangardą, folklorą, muša Afrikos ritmus. 2012 metais Gatvės muzikos diena iš pirmo gegužės šeštadienio persikėlė į trečią.

Pasveikinkime miestą muzikos garsais užpildyti muzika aikštes ir gatves kviečiami visi norintys: jauni ir vyresni, mėgėjai ir profesionalai, dainuojantys ir muzikuojantys.

Gatvės muzikos dienos organizatoriai ragina registruotis kuo anksčiau, nes iki šventės dienos norima sukurti keliolika vaizdo pristatymų apie įdomiausius muzikantus, kuriais bus dalijamasi „Gatvės muzikos dienos“ Facebook paskyroje. Išankstinė registracija taip pat garantuoja, kad dalyviai pateks į šventės metu platinamą GMD žemėlapį. Ne mažiau laukiami prisijungę paskutinėmis akimirkomis dalyviai, nes registracija svetainėje vyks iki pat šventės pradžios.

Nori, kad Tavo muziką išgirstų? Registruokis www.gmd.lt jau dabar.

Iškilus klausimams, prašome kreiptis į renginio koordinatorę, Savivaldybės administracijos Kultūros ir jaunimo reikalų skyriaus vedėją Viktoriją Gaspariūnaitę, tel. 8 650 63 201, el. p. v.gaspariunaite@pasvalys.lt.

 

Kultūros ir jaunimo reikalų skyriaus informacija

Komentuoti su „Facebook “

Be First to Comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.